Saturday, October 31, 2009

link diperlukan

pengumuman.

anda² yang selalu memfollow blog ini, TERIMA KASIH :) sedangkan isi ni hanya memberi input berguna mungkin hanya 0.0034% sahaja. oleh itu, bagi semua yang datang mentengok sekali sekala ataupon selalu, anda bolehlah mentinggalkan link blog anda di sini (diruangan comment), nanti saye akan update bloglist itu. dah lama betol tak update bloglist. bagi menghargai semua yang sudi berjalan-jalan atau berlari-lari di Dancing Queen, anda bolehlah tinggalkan jejak anda supaye mudah untuk saye memview anda kembali :) anda semua memang comel kacak cun dan menarik. terima kasih kerana memberi sokongan. Mulanya, saya nak update bloglist mengikut followers sahaja terlebih dahulu, namun kerana kesulitan yang tak dapat dielakkan, saya tak dapat update sekarang. HARAP MAAF T____T tsk tsk tsk. tapi, saya akan cuba update sedikit demi sedikit okey :')

seterusnya.

masa hujung minggu takda lah sia-sia sangat. ade lah jugak isi dengan sesuatu. ehh. tapi sekarang masih menunggu panggilan dari jauh. panggilan dari Pennsylvania. **Siti Norain, sila take note jika anda sedang membaca ini. Aku free aje okey, kalau weekend. Weekdays pulak, aku rasa aku free je sebab dah masuk study week, kelas pon dah kurang :) so, anytime u can call me. banyak ni nak story-story kepada anda.** Perbezaan waktu selama 12 jam memang leceh. T_________T

dan..

ujian akhir semester sudah hampir, tapi otak sudah hampir-hampir kosong, gara-gara cube brainwash otak sendiri. HAHAHA. oleh itu, setelah rasa bersalah menghempap diri sendiri secara bertalu-talu, aku sudah mendapat sedikit keinsafan. Banyak nak study neh. YA ALLAH, berilah kekuatan untuk mengulang kaji dan kekuatan untuk menghalang nafsu tidur. hehe

Jennifer's Body sangat menarik. silelah segera mentonton. :) Through The Trees - Low shoulders & Kiss with a fist - Florence and The Machine juge menarik. selamat MENGgoogle!



credit: MENGgoogle

p/s: berat turun lagi. oyyeeeeee~!

3 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on November 1, 2009 at 2:19 AM said...

ingin menteng0k jennifer's body gak!!

jelez2..

tp kan..

lusa dh exam!! isk..


and....

masalah utama ialah....klate xde wayang!

demmit. waaaaa..='(

DatinSeri ♥ on November 2, 2009 at 3:07 PM said...

haha. jennifer's body mmg best. hehe. tape2, nnt donload, lg puas hati, xde cut2 mcm kat wayang.. uuuuu~ haha


good luck nisah! :)

AleXeNdEr reEz on November 5, 2009 at 5:02 PM said...

add me eh :P


r33z utp
http://alexenderreez.blogspot.com/

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥