Monday, February 2, 2009

YeaY~!!

anwar mudzaffar bin zainal :)


03 February 1989 - 03 February 2009

Happy Birthday Sayang~!!!!

Yeay!!

20 sudah ok! sudah boleh masuk disko ye? nak merasa hujung tapak heels i boleh la~

20 dah boleh tukar name pemilik nombor telefon di sana.

20 harus pandai jimat cermat :)

20 mesti sayang i lebih. kah kah kah.

selamat datang oh selamat datang.

seronok sebab usia kite sudah same! yahoooo~!! (walaupon hanye untuk 3 bulan 3 hari.. hehe)

hah. cari la sendiri yang mane

jangan study sampai tertekan

jangan tak study sampai tertekan. kih kih

お誕生日 おめでとう & 頑張ってください!!!!


love u love u love u love u love u love u love u love u love u


p/s: sorry, i wish awal sehari sbb takut nanti kat mktb takleh nak update kih kih :)

9 cookie[s] ready! ♥:

nobintah on February 2, 2009 at 4:28 PM said...

hey~

hany said...

heh...tag balak ang cam tag tikus jer...hahaha

z a t i e h u s s i n on February 3, 2009 at 2:10 AM said...

hey~! dah 20! yeay!

hany: apesal tag tikus?

hany said...

hahaha....tah aku tgk gaye tag tu..awat tak buat balloon bentuk love buh kat kepala dia...hahaha...baru ar cun...

neerey on February 15, 2009 at 5:13 PM said...

ur bf stadi katne jew tuh?

~bloghopping~

z a t i e h u s s i n on February 16, 2009 at 6:06 PM said...

hany: weh. abes cun dah aku tag die. siap ade love2 terbang di awangan lagi. kih kih. nnt la aku wat birthday ko balloon bentuk love letak kat atas kepala ang. hehe.

neerey: somewhere in the east side. *akita* huhu

neerey on February 16, 2009 at 7:48 PM said...

japan?

z a t i e h u s s i n on February 17, 2009 at 8:45 PM said...

haha. yup :)

neerey on February 22, 2009 at 12:46 AM said...

samelaaa dgn my bf. how old is he? which part? ntah2 kenal? dulu die wat persediaan kat UM kew?

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥