Saturday, February 28, 2009

patah tumbuh hilang berganti

(title di atas tiada kaitan)

bile letih dan keseorangan;

otak meroyan tak boleh nak terima ilmu suda.

minda dah melayang terus bawak pegi masuk facebook. (hoi hoi!! insaf!!)

fikiran lagi lah, buat hal. ingat nak tido je.

hati kesian sebab memikirkan orang tu tak makan dan mood sangat tertekan.

jiwa merana sebab tanggung kesusahan assignment yang takkan habes ni.

sakit belakang tak usah cakaplah, bagaikan buat treatment bekam tuh. :(

kesimpulan hari ini: hari yang tertekan dan menekan. hari esok mahu pergi kahwin? hehe. kursus kahwen. sile tepuk ok. hari esok saye mahu jadi orang dewasa, hari seterusnya pon same. hari isnin saya nak jadi baby, sebab baby tak payah pergi kelas dan perah otak jawab dengan lecturer kenape tak siap kerja. kihkih. ok! cukup gelak! hati merana nih. pergi buat kerja sekarang!

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥