Thursday, February 5, 2009

daily :)

makin hari makin suram, makin hari makin malam, makin hari makin malas. kih kih.

biology lab report (2) = checked!
notes = checked!
looooooootsssss of ISL work = checked!
thousands of tutorialssssss = checked!

ok ok. checked kerana hanye untuk check semata-mata. bukan kerana siap atau ape. jangan salah paham. kah kah kah. esok mahu susun semua file, korang sile jangan alihkan tumpuan aku semata-mata untuk membuat kerja lain seperti; makan-makan, main-main, jalan-jalan, keluar-keluar atau yang paling penting tido-tido. nih memang feveret.

sangat tekun ok! no doubt! kah kah. menangis lah korang tengok aku tekun.

btw, mengambil peluang wishing Engku Mohd Rafi a very Happy Birthday. 5 tahun di Sesma, setahun di KMK dan bakal 5 tahun setengah kat IPTKL, memang die orang paling lame akan nampak muke aku. memang malanglah nasib kamu! kah kah. mari kite berusaha, agar nanti dah tak susah2 nak tengok muke aku mase kerja. make sure pilih tempat lain-lain ok! haha. ok. ayuh buat kerja!

p/s: omg! tomorrow's friday! cisssssss.

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥