Thursday, February 12, 2009

Athirah Lalink


TRet lalink.

Happy Birthday :)

Happy birthday to you,
happy Birthday to you,
Happy Birthday Ret lalink..
Happy Birthday to you :)


21 tahun sudah.

14-15 years ago, kite tak pernah dapat gambarkan hari ini..
Hari kite dah meningkat dewasa.
Namun, yang dulu tak pernah kita lupa :)
seronok menjadi teman di alam kanak-kanak lagi.
berlari, melompat dan segala-galanya:)

saaaaaaaaaaangat seronok!!!
semoga persahabatan kita kekal selama-lamanya:)


p/s: Selamat berBIG!!

4 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on February 15, 2009 at 1:15 PM said...

bday trex ke
lupo makcikkk
he..

present pe nk?
botol susu nk?
muehehe

wes mek
ajar i buat background blog
i mmg bodo sket tang2 gini
heee

Ash on February 16, 2009 at 5:09 AM said...

bkan men ko eh..;entry besday je mmnjng...nnti besday aku next week aku nk entry special jgk utk aku. ade paham????

athirah mohamed~ on February 17, 2009 at 9:25 AM said...

to zatiey: thanx dear.. haha.. ak nyer blog pon xde bufday post sumting like dis.. dan saye sgt terharu.. T_T

nk hadiah? murah2 saye xmau..~!! kah3~!!

yeah.. n hope our frenship will last forever.. sayam kamu sgt banyak..

owh.. BIG? hell.. tensen saye.. kebodohan yg sgt saye bnci~!! *tensen*

to the kecik: botol susu bleh ekh? saye nak.. keke

to ash: jelez? keke

z a t i e h u s s i n on February 17, 2009 at 8:39 PM said...

cik samirah oi oi: ceh! botol susu kasi anak anda sudey~! anak saye nanti boleh jugak kalo anda mahu kasi hadiah.

encek ayen: iyolah. dengki la tu. 27hb ni aku wat2 lupe la eh bday ko. haha. alah~ dah ade intan payung teman di france takkan nak suh aku ag. AHAHA

Tret: BIG hell kaH? sangat tak mahu pergi. tak best nyew~!!!!! yup! hope our frindship will last forever.

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥