Thursday, February 19, 2009

show time

Haha.


Experiment Hari Ini: Food Test.

Objective: Bla bla bla..

Hypotesis: bla bla bla..

Materials: Bla bla bla..

Apparatus: Bla bla bla..

Procedures: Bla bla bla..

Discussion: From the observation bla bla bla..

Reflection: By doing this experiment bla bla bla..

Conclusion: Kesimpulannya daripada experiment hari ini, 2 test tubes pecah. kah kah kah. and the 1st one yang broken tu, cik nurul izzati yang buat. kih kih. and cik ana pesan "write down your name dalam buku tu, and then u should PAY for it!!!" ok, di ulang, "u should PAY". cisss~! baru 1 test tube aku pecah, and tu pon bukan salah aku. test tubes tu bergolek2 berdekatan dengan aku dan mengada nak jatuhkan diri dari meja. Maktab ni macam dari Planet Cipan TakBerduit je. asik2 mintak ganti. isk isk isk. Test tube ke-2 Yana yang pecahkan. Tu la, awal2 tadi, gelakkan aku. kah kah kah. Skang sangat puas gelakkan dia. HAHAHA..

Hasih experiment tanpa test tube pecah tadi


Sangat tekun membuat experiment sambil mulut bising tak puas hati cik ana suruh bayar~
lagi lagi...

Esok 1pispm english drama competition. 4 kali je practice termasuk yang tadi. tak tawu la camane esok. mesti akan gelak secara bergolek-golek macam badak sumbu masuk lumpur. memang sangat cantik menjadi tontonan ramai di zoo. wahh~! Badak pon ade tarikan ape. Doakan kami esok :)

The science 1 team :)

Haha. Cik Bunga Binti Cik Kembung


p/s: esk ade CLS ag~ Adoi~!!!!!

3 cookie[s] ready! ♥:

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

dancing queen♥ on December 13, 2009 at 6:45 PM said...

@anonymous

emm, sorry. i dont provide any unicorn here. anyway, u may found it in your dreams, tho. :)

why should u ask for unicorn here? tsk :(

Anonymous said...

http://gongfu.com.ua - Visit us or die!

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥