Friday, February 27, 2009

nah~! nak sangat


27 Feb 1988-27 Feb 2009

21 suda~

dulu sangatlah comot, sekang amat sangat sungguh comot.

kihkihkih.

9 tahun dan terus berusaha untuk mengekalkan!

kekalkan selalu gaduh2 ngan atok, selalu kutuk atok, selalu marah kat atok!

Hahaha..



Wind orchestra: sangat rindu untuk mentiup instrument bersame atok dan seterusnye mencetuskan pergaduhan! HAHAHAHA. rindu every single sec yang dulu!! :(

kerjasama yang sekejap di library kerana atok adalah kacang yang lupekan kulit, meninggalkan library untuk menjadi pengawas yang wekkks~!!! Kihkihkih.

Happy Birthday atok!

Bon anniversaire ! Joyeux anniversaire ! (sile cakap betul ok!)

Semoga persahabatan kita terus macam dulu2. kihkih.

...dan semoga tahun di dapat jugak bawak balik Eiffel Tower kat aku. janji blom di tunaikan. sampai lubang semut aku cari ok. kihkih.

Good luck & Happy Always :) *wink*

Happy Birthday Ayen :)

p/s: ok, sudah2. tercetus pulak pergaduhan dengan encik sayang kalo tulis banyak2. mintak sorry ye encik sayang. i love u encik sayang, dont worry :)
warning!! die hanye kawan saye! saye tetap sayang encik sayang saye. kihkih

2 cookie[s] ready! ♥:

Ash on February 28, 2009 at 3:58 AM said...

AaAAaaAAA...AKU SUNGGUH TERHARU....
terima kasih bnyk² nenek tua..walopon gaado², kite ttp baek² kan???
rindu jgk zaman dolu²
(takleh tulis pnjng², nnti encik sayang bergaduh dgn nenek, atok tamau jawab suda..HAHHA)
woih take care k. MERCI BEAUCOUP!!!

z a t i e h u s s i n on March 2, 2009 at 3:25 PM said...

haha. atok jgn risau, baik2 saje dengan encik sayang :) kan kan kan encik sayang? haha

mesti atok rase nenek tua ni SANGAT COMEL kan mengpostkan entry untuk atok. kih kih.

balik nnt gtaw la.. pasti akan menunggu penuh sabar hadiah birthday untuk nenek tua ni pada tahun ini. dah tua wei~!! 21 thn. HAHAHA

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥