Monday, April 13, 2009

weekend ini

Selepas beberapa hari yang sengsara, connection internet baru dapat. tapi, coveragenya, sangat lah hampeh. tak suke betol. Lately sangat sakit jiwa. Sakit jiwa with all those stuff. And, in this few days jugak la, hang-out with friend perkara terbaik. *sigh*. rasa kesian gila kat diri sendiri.

 
*meroyan*: ni minggu lepas, gila nak beli untuk diri sendiri. pathetic gila zatie
ini tadi: muka tak siap pon nak jadi duta milo ke? Cheh! kalo bukan duta milo, JJ pon bleh :))
ini BUKAN saya: ini saufi. sangat comel. I wish mummy kasi I pinjam saufi, kalau nak suruh buat boyfren pon boleh :)) I kan sedang mencari, i nak yg kecik, comel dan bergaya. Saufi boleh masuk list ni :)) Boleh ye, mummy:))

 
 ini rama-rama sedang bermadu asmara bersama temannya.
 
seriously, rama-rama ni BESAR gila.
Pergi berjalan untuk mentry alat2 make-up sebab sangat jarang amat sangat sungguh sekali mentry barang2 sebegitu. dengan muka tak siapnya dan tak berapa nak malunya mentry di booth2 yang ada kat situ yang sedang membuat promotion. Abang chinese dekat booth Lancome sangat comel. aauww~!! :)) barang-barang di Face Shop jugak agak membantu buat masa sekarang. Thanks Ret ku sayang :))



Thinking of going home pada weekend nanti. Pergi bercuti bersama keluarga kat rumah. Eceh! HAHAHA. Dengar macam bagos gila bukan? Sebenarnya, tujuan asasnya adalah untuk menhilangkan tekanan. Homesick gila. :(( Mungkin idea Fana untuk pulang dan melepaskan tekanan yang ada sangatlah bagos. Buat masa sekarang, dia tahu keperluan saya okek~~!. Anda semua JANGANlah mentanam cerita untuk mengkorek rahsia saya. Pergilah tanam duit ke, tanam jagung ke. Ada jugak faedahnya. Saya hanya akan simpan untuk diri sendiri dan hati saya sahaja. Blog adalah kawasan terbuka okek! Takda sessi membukak rahsia di sini. out! out!! HAHA :))



To dearie Adeq TKC, Happy Birthday, dear :)) sorry, lambat sangat mengwish. Hari ni, kita takda jumpa lagi kot. 19 tahun adalah sangat best, I tell u. I wish I can turn back the time. kalo boleh mahu umur 15 tahun. Form 3 yang sangat roxx!! :)) sangat seksa menjadi dewasa :(((((((((( 
rindu gila sekolah. rindu gila ok.. rindu zaman gedik bersama, banyak nak cerita kat korang tahu. sambung cerita zaman sekolah okek! semakin berkembang neh. :)) seriously, rindu sangat. kalau tak diubati boleh gila ni. Ain, Nanaa, Zana. I have something untuk semua. Bile Ain dah balik Msia nantilah ye aku kasi kat semua. Perlu korang-korang semua. untuk aku dan hidup aku. :((
ok. cut out the craps. mengarut semua. ni kenapa otak sangat gila neh? dah jatuh bankrup ke? dah putus cinta ke? huhu. ops~!! bukan, sebab otak dah berkecai tinggal cebisan je lepas ditimpa masalah. can someone be there for me? na~ah! Jangan mimpi. pergi buat kerja lain lagi bagos. 

p/s: entry ini sebenarnye bertarikh 11 April 2009, namun oleh kerana ketidak cekapan dan kekurangan ciri-ciri bagos dalam talian internet, semasa mahu mengpublish, internet tiba2 putus. So, here is it, TODAY.

Entry yang berciri sia-sia. KAH KAH KAH

3 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on April 13, 2009 at 7:40 PM said...

woitt.. byk2 gambo.. awat gambo tu.. kang dorg ckp the mommy x kasi makannnn. = D

nurulezzati MS on April 13, 2009 at 9:52 PM said...

kak sesma. thanks for wishing :)

ohh 19 adalah muda kan? hehe. jgn jealous!

xoxo.

z a t i e h u s s i n on April 13, 2009 at 11:00 PM said...

mummy: chey~ mummy mmg tak kasi makan meh! kasi pinjam saufi boley? HEHEHE

adeQ tkc: hahah! 19 mmg muda, tapi 21 pon muda jugak. 21 sangat muda ok, takda ciri2 aunty lagi buat mase skarng. HIK HIK HIK

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥