Monday, April 13, 2009

sebelum connection lost lagi.

ok. ni adelah salah satu quick update yang sangat malas nak buat. tapi, macam rugi je kalau tak buat.

sepanjang seminggu yang lepas, memang hampir tiap-tiap hari keluar. keluar mencari ketenangan dan sebenarnye mendapat ketidak-tenangan. faham? tak paham sudah. movies sepanjang keluar. zatie yang tak berapa nak sabar nak keluar bila dah masuk panggung ni pon boleh tengok movie berhari2 dan berturut-turut. tengok Jangan Tegur boleh berasa mengantuk, tapi rase teruja mentengok Pierre Andre macam sangat romantik i tell u~!! tapi, takdalah mengover dan mengexcited minat dia. Friday The 13th sangat sangat sangat ouch~!! zatie penakut rupanya. HAHAHAHA. cerita-cerita lain ok2 sahaja. :))

minggu lepas banyak gila mengada-ngada. *dangg!!* mengaku di blog sendiri. Mengada gila. bencinya. HOH!! Merajuk dengan enchek sayang sudah berkali-kali. sangat takda mood. kerja banyak gila pulak tu. Sekarang sudah kembali okkey~.

sorry sayang i buat sayang sedeh gila sampai mimpi macam tu. HIKHIKHIK. Tapi, kalau buat i lagi, i doa sayang mimpi lagi. HAHAHA.

nanti i janji tanak mengada-ngada gila lagi, sebab otak sendiri pon boleh jadi gila macam ni. mengada betol kan mintak call tiap2 malam, ingat sayang cop duit ke?!! HUKHUK *sedar diri dah :((* tapi kalau boleh, sape yang tanak kan? huu~


+      i jeles dengan rumah sayang. jeles jeles jeles. die buat kite maken jauh :(( (pakcik depan rumah tu pon same.. chey~!!)
+      i jeles dengan PS 3 sayang, sebab sayang asik bercinta dengan dia je, sampai lupe i

+      i jeles dengan gitar2 sayang sebab sayang selalu peluk2 diorang.
+      i jeles dengan TV kat rumah sayang, sebab sayang asik tengok bola je kalau ade match. Lagi-lagi kalau M.U. I dah tanak minat M.U dah la kalau macam ni. T_______T
 
+      i jeles jeles jeles lah semua yang dekat dengan sayang, sebab i jauh dari sayang. T__________________________________T (menanges sampai boleh buat lautan pergi Akita).
+      i jeles dengan orang yang dah beli sandal yang i nak tu, sebab i dah takda saiz nak beli. Saiz 4 ape kes???!! (Aikk??)


I tak sabar tunggu bulan 8. balik lah cepat okek!! Sian i taw. Sian Fana jugak. Sian kat kami okek!! Tapi sian lagi kat i. (HAHAHAHA. dah sah2 gila). :((

Sorry taw banyak gila merajuk benda yang tak patut. T___________T.

Entry kali ini tidak berjaya memberi banyak ilmu dan masih dalam kategori sia-sia. Tapi banyak mood menyesal dalam entry ini. Menyesal merajuk, tapi takpa la kot? HEHEHEHE.

nantok!! nantok!! Mahu tidur tapi macam dah petang. Pernahkah petang menjadi penghalang untuk zatie? Oh tidak sama sekali!

p/s: Sorry kawan-kawan. mengada gila entry ni. klasifikasi 20 MG kot (Mengada Gila: sesuai untuk tatapan pembaca 20 tahun yang mengada jugak.) Love u. Love u Love u.

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥