Saturday, April 4, 2009

(><) lab report

huh. finally, nak tdo.

buat lab report but end-up dengan sakit perut. malam2 macam ni masalah betol. kerja banyak gila. tolonglah. tawarkan diri anda nak tolong saya ni. semua baik baik, cantik cantik dan hensem belaka. tolonglah. *merayu gila-gila sebab tak tahan dah tengok katil kosong kesepian*.

sangat penat, sakit perut dan HOMESICK. nak balik boleh? T______________________T.

rasa nak muntah pon ada bila dah lama sangat menghadap pc nii. oh pls. cepatlah final!! Tak tahan sudah buat lab report tiap2 minggu dan assignments banyak ni tak terbuat lagi.Tido malam pon tak lena fikirkan kerja. Esok nak keluar. Mesti! Tak tahan sudah tengok buku, manual, informations yang banyak bertaburan dan meja yang tak terkemas. Esok nak keluar jugak! No doubt!.

oh ya. enchek anwar dah ada internet dan saya sgt gembira :)) rindu sangat. rindu kawan-kawan jugak. Ain, miss u. Nanaa, good luck with your one and only paper for final exm, zanoq, good luck to you too (with all the madicine and gigi2), nedy pon sama, kerja baik2. jangan selalu lambat pergi kerja, intern dah lambat, dah kerja btol2 nanti, tak pergi kot. kih kih. and as for me, pls! jadi lah rajin sikit. jangan mengeluh banyak sangatlah! student, biasa la tu kan :))

enchek anwar mudzaffar, good luck dengan 2nd year, sayang:)) i'll always be here, waiting for u. balik tawu nanti. rindu sangat. rindu gila. rasa nak pergi je, tapi nasib baik tak mampu. kih kih. tolong lah nasihat saya sikit. malas ni. HAHAHA. oh pls. pls let the time passing by dengan cepat. tak tahan lah! cant wait for August :)) missing u, badly :(((((


nak buat report sampai siap, tapi dah takda jalan lain. mata dah gila tak tahan. Good night all :))



p/s: to my only kakak, good luck untuk exam esok :))

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥