Saturday, April 4, 2009

today - autopublish

this is an autopublish
otak pusing-pusing mintak keluar tengok the unborn. tapi hati jeles, cakap kerja banyak gila. Tapi, finally keluar. hik hik. takda kerja nak buat post autopublish. Tapi, nak jugak. :))
Ikan emas dah mati, tapi akan cuba cari pengganti. Mastura, sorry ukkey? Nanti aku cari yang lain letakkan dalam balang kaca kau tu. HIKHIKHIK. Cadangan yang bernas adelah untuk memelihara anakk berudu. ok jugak kot. boleh lah buat bisnes katak secara komersial nanti. :))

hati sangat gembira, Akita dah ade internet. :))))) takda lah sengsara sangat nak menteruskan hidop. takda lah asik membukak facebook 24/7 untuk mentengok enchek buah hati megonline atau tidak. Thanks sayang:)) Idea untuk mengoline setiap masa adalah lebih bagos kalau sayang praktikkan, selain dari tengok pakcik depan rumah sidai benda2 kecik dia tu secara tak malu. malulah sikit pakcik. rumah depan skarang dah bukan perempuan, lelaki ukkey. enchek buah hati ni pulak, bukan nye dapat duk diam tengok pak cik-pak cik, mesti rasa mahu tolong kan? HAHAHA. tak payah la rajin sangat sayang.

otak tengah kucar kacir. malam tadi buat kerja dengan tekun bagai nak gila, sampai lupa nak tdo. sekarang saye tengah jalan-jalan ok. mahu mentenang fikiran dan membersih mata sikit. like remaja-remaja only. mummy-mummy tak digalakkan ok. mummy duk rumah, jaga kecik dengan ayah dia yang tak kecik saje.

sape mahu jumpe saye, boleh keluar sekarang!! :))

p/s: otak kucar kacir

2 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on April 5, 2009 at 2:21 PM said...

owh.. x men la jln2 pi psr mlm
haha
mane the damage hsl jln2?
tnjk skett

z a t i e h u s s i n on April 7, 2009 at 4:51 PM said...

hakhakhak.
the damage hasil jalan2 dah mati. ikan2 aku. hukhukhuk.
btw, i'm craving for a shoes. shit btol la. mate tak pernah tak nampak. HAHAHA. minggu depan la kot jadu hasil kutipan jalan2 aku. :))).

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥