Tuesday, April 28, 2009

haruskah?

oyye oyee~!! this is almost the end of april.

tadi pergi mentonton dan mensaksi cara-cara pembuatan gandum di FFM Berhad. tahukah anda bahawa hampir semua yg kita makan tiap-tiap hari neh bercirikan gandum? banyak type gandum dan sangat mempening kepala memasuk kilang serta lab gandum. cuba bayangkan hidup seharian mereka-mereka tiap-tiap hari tengok muka gandum. muka meraka mungkin serba sedikit bertukar jadi gandum. itu mungkin lebih baik daripada bermuka katak lembik mungkin :))

malangnya, kaki cik zatie melecet lagi. susah betol kalau kaki seorang puteri dari planet merah berkilau. pasti memperlu kasut yang sesuai untuk mempakai.

 
gambar pertama mentunjuk bahawa kaki saya sakit okek. melecet dan menyebabkan tak boleh berjalan serta pelu ponteng kelas esok. eceh! cakap je lah malas! HAHAHA.sakit wa cakap lu. adekah mane2 pihak ingin membantu. bleh lah memberi sumbangan kepada pihak yang memerlukan saperti saye ini. gambar ke dua dan ketiga memang langsung takda kaitan. ciri-ciri gambar tersebut adalah sedikit berciri mentarik perhatian sendiri. anda memang tak perlu tertarik sebab mamang takda sebab untuk tertarik. kalau nak tarik, silalah. oi oi. bercakap perkara-perkara yang kurang difahami di blog sendiri. tak malukah?? esok adelah exam, manakala malam ini saye sebok membuat entry dan mengtengok gamba serta bersosial di facebook. macam mana neh? ok. esok kite pikir. skarang kite bermain berteka-teki sehingga otak tanak kawan lagi.:)) marilah memeriahkan ym sambil berteka-teki.
p/s: hidup tak selalunya indah seperti taman yang didiami katak penyek.

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥