Monday, April 6, 2009

baik dan buruk

Ade good news and bad news.

The good news;

+ dah siap 3 report dan ready untuk submit. kalo tak submit lagi, boleh jugak submit kat dalam toilet depan bilik ni. dah nyampah gila tengok report ni. question2 yang melampau mencabar kewibawaan aku sebagai manusia selama 21 tahun ni sangat menjengkel kan. dah tanak tengok muka kau lah report!!! nyah kau.

+ dapat tenangkan fikiran selama 2 minit sebab dah siap report.

+ enchek sayang berjaya dapat merit diluar jangkaan. Congratulation dear :)) Jeles betol! huk huk

Bad news;

+ Ikan guppy aku pulak mati 2 ekor hari neh!! malapetaka betol pelihara ikan. Nasib baik tokey jual ikan kat pet wonderland tu hensem dan bergaya. ada gaya hero cerita cina lah :)) rasa mahu menjadi pembiak ikan yang tegar sebab ada tokey itu. selalu puji2 pelanggan "amoi manis pelihara ikan mesti hidup punya, takda mati". nah! ambik kau. nampak sangat tak manis. HAHAHA :))


+ walaupon 3 report baru nak submit, assignment & tesis lain menunggu. kan aku dah cakap, dapat rehat 2 minit je. 3 minit untuk tulis blog neh, dan 2 minit rehat. memandangkan rasa cinta terhadap blog sendiri adalah tinggi, sanggup korban lebih masa blogging. kalau korang tak cinta, bleh keluar sekarang! Takda rasa mahu bercinta dengan orang yang tak nak bercinta dengan blog aku. minggu ni sangat banyak kerja. otak memang dah lintang pukang huru hara cari bantuan. Blog juga pasti jadi lintang pukang rasa malu kat diri sendiri.

skarang dah rasa kesian kat diri sendiri. nak tido 13 minit lah. lepas ni ade meeting pulak. malas malas. *sejak bila zatie rajin?*. sejak facebook buat masalah. geram geram. danggg!!!

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥