Tuesday, December 28, 2010

Yang tadi tu bukan entry terakhir nampaknya.

Memang pentipu. Tadi punya lah confident pilih title tetiba tu bukan entry terakhir pon. Heh! Tu lah nak gambarkan orang yang memang selalu buat entry tapi tak taw nak letak title apa. Bantai kut suka ja. Okay okay. Ni mungkin entry terakhir. Nak cepat-cepat nii.


Dua hari lepas, posmen datang setelah ditunggu-tunggu-tunggu-tunggu-tunggu. Tunggu yang banyak tu nak menggambarkan betapa lamanya aku tunggu posmen yang datang hari tu. Eh eh bukan tak datang hari-hari sebelum ni, datang je. Tapi datang tak membawa berita gembira pon. Datang bawak bil telefon, bil streamyx, bil broadband yang aku tak pakai pon sebulan duk rumah ni, datang bil insurans kereta datang bawak bil-bil lah kesimpulannya. Lebih malang lagi bil tu pulak atas nama aku. Heisshhh! Tak kerja pon dah tanggung bil apehal neh??! Ok ok tipu la kalau aku yang bayar. HAHAHA


Ok salah topik. Ni bukan nak cerita pasal bil. Ni nak cerita pasal errr...





Ini pemandangan dari dalam errr..






Thank you, YOU! :'D #IheartMalaysia #IheartYou eh tetibe.


Eh eh. Kita suka dia neh bukan sebab benda-benda camni pon aihh. Suka la sebab dia kuruihh. Kalo bedighi dengan kita dan macam nombo 10 dah, kita jadi yang 0 tu la, dia jadi yang 1 tu. -___-"




You ni dah pandai conteng blog dah lepas dua tahun peram idea nak conteng blog. Tengok la tarikh last entry You ni sebelum entry yang terbaru boleh CLICK SINI ya. Ohh tapi jangan pulak lebih-lebih pulak na. Aku pukui hangpa nanti.


Kalau tak pasai ni pon kite sayang You jugak laa. Bihihihihi nah gelak name You jugak tak pasal.


You balik cepat sikit ye. Kite tungguuuuuu yaauuwwww :')


p/s: i <3 You Manja sangat neh snow sikit pon dah sakit-sakit. Eceh. Padahal kita hujan sikit kat sini dah macam-macam hal. Hihi

p/s/s: Anyhow, entry ini tidak vain. kalau terasa menyampah GET OUT!! This is from the one who i love sincerely kenapa tak boleh kan? :') Spread the LOVE ppl!

6 cookie[s] ready! ♥:

Alya Doushite on December 28, 2010 at 11:29 PM said...

PHEWIT~~

dancing queen♥ on December 28, 2010 at 11:31 PM said...

shh diam2 sudeyy. jgn kecoh2. what happens in blog, stay in blog. hihi

farha ni on December 29, 2010 at 2:21 PM said...

nampak dah nampak dah belackberri!!! weeeeeeeeee

dancing queen♥ on December 30, 2010 at 12:52 AM said...

hah? mane? mane?

ammira azmi on January 4, 2011 at 8:06 PM said...

auwhhhh.
ini wajib jeles babe!
meh cni, nak calar2kan :D

the kecik on January 11, 2011 at 12:10 PM said...

Kata abang bagi.. Abang yee. Abangggg. Hahahahahaa. Adikkkkk.. Kim torch sebijik. Mcm murah je rega kat sana tu

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥