Tuesday, December 28, 2010

Mungkin entry terakhir tahun ini.

Seems that today's the last day at home. Cool! Lepas ni menghadap notes formulae dan bla bla bla bla. *puke* Paksa diri siapkan lesson plan sampai pagi tiap-tiap hari memang cool habis sampai pegi kelas pon rasa nak marah orang tak tentu pasal. Sape cakap cikgu senang ha? Kepala hotak hangpa! Kalo kata bahalol kang report kat awek pulak. Kalau cikgu tak belaja sampai pandai kang taknak hantar anak pegi skolah konon la pandai ajar anak sendiri ha kan dah jadi penyangak penyamun. Hang ingat apa, cikgu pegi pasar pakai baju kelawar harga murah ka? Hang tak taw ka kaftan mahai skang ney?! Hang tu yang tak sekolah. Hang jaga-jaga na, kalau hang kawen cikgu aku sepak bontot hang! Ha kau kang dah marah tak pasai nak kene blaja tules blog utagha cam Farhani lah macam ni. Tak pasai panas hati kih kih kih tu la emo sangat sebab tepaksa tempek muka kat Cheras sudah. 


Sambung.


Am such early birds today cause I can't even close my eyes since last night. I've been thinking on what's going on for the holiday. Err I mean for the previous 1 month (more or less). Well, nothing much actually. Read half of the Breaking Dawn and am started to yawn. Blame Jacob. Manage to finish all the 3 novels previously didn't mean that you can finish all of them. Ha, kan atok? Jangan tipu. Okay, blame me lah sebab memang sangat malas nak keep on reading. Anyhow, banyak pulak masa nak habiskan series. Malay series tiap-tiap isnin sampai khamis sanggup menghadap Kamal Adli *auuww*. Kseries, ade lah beberapa eceh. Melayu satu, foreign banyak pulak. #LoveMalaysia tweet tetibe.


Still, Marry me :')



No stupid jokes.
No stupid and arrogant 1st hero.
Less 'drama'.
More mature.
Cute and romantic Kim Bum :')

This might be a Korean sequel of Sex & The City.

Their age gap is about 10 years yet both looks sweet together. kalau ada yang macam Kim Bum ni pon aku rela walaupon beza 10 tahun. Bwehehe




The best part is when Ha Min-jae (Kim Bum) creates a very nice song for her *melting*. For more info, CLICK HERE. Dia lebih pandai elaborate kot since aku pon dah tak pandai aih nak karang-karang dalam blog ni. Usia makin tua macam tu lah. tsk tsk


#IheartMalaysia. eh tak pasaii. pang sebijik karang!

nah kasi hang jatuh cinta sikit




Happy New Year in advance. Doakan yang terbaik untuk masa akan datang. Bye. 


p/s: Doakan perjalanan pulang wa esokk :'(

2 cookie[s] ready! ♥:

ezzati said...

cepatnya balik kak sesma!! kemas rumah baru eh korang?

dancing queen♥ on December 28, 2010 at 10:34 PM said...

hahah kene kemas dulu la, kot2 rumah macam sarang naga. 1day kita semua perlu dinner same2 neh. hihi

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥