Saturday, December 18, 2010

Memerlukan & Diperlukan Dengan Segera

heyyyy


dah lama tak update blog walopon memang takda kerja langsung waktu cuti. nak cari kerja? mintak ampun seribu ampun. aku dah lama terbayang-bayang kehidupan sehari-hari macam ni. Yang aku tak dapat bayang cuma rumah bising dengan anak buah yang balik kampung jugak. sorang dah selamat balik ke KL tinggal lagi 3. Yang 3 ni tak tahu bila nak balik Johor. Kental aku sebagai maksu menjerit huru hara sana sini habis hilang cun err hello, cun ke?. Rasa nak lempang.


Cuti pon dah tak lama. Aish apesal kene balik awal neh. Apesal rajin sangat nak balik awal nehhh?? Finee! Salah sendiri. Rumah tak kemas ada hati nak balik lambat. Dah start lecture semua sapa nak tolong kemas rumah weyy? Kalau ada suami tolong kemas sangat best. Masalahnya bakal suami (InsyaAllah) pon malas macam bakal isteri *auuww* Masalah paling besar pulak, macam la dia ada berdekatan kan? Hihihi Boleh la buat operasi cari bakal suami yang tinggal berdekatan :'D * Eh, hai youuu!


well, ada sesiapa nak hire cikgu tuition? of coz la for kids, orang tua i tak sanggup youu! sanggup berhadapan dengan ciri-ciri supergarang macam saya? terasa inginkan cabaran? Call me! We can negotiate :') I need to start earning some money by my own. THIS IS SUPER-SERIOUS. Kawasan Lembah Kelang sahaja. 

Perlukan yang muka lebih garang dari harimau?

Perlukan yang sentiasa membantu?




Yang ni mungkin tak perlu : online setiap kali ada waktu free ZzZZzz



Call me! Saya SUPER-COOL juga :)


You can contact me via facebook, twitter, or just leave a comment here :) Yang tahu nombor handphone pon boleh call/SMS secara terus.

Sekian. Bye


p/s: sakit bahu wa kena gigit arghh!!

7 cookie[s] ready! ♥:

Nathirah said...

Ouh tabahnya maksu :))

dancing queen♥ on December 18, 2010 at 4:28 PM said...

@Nathirah

maksu memang tabah. bila semua dah takda nanti sedih tinggal sorang2 T__T

FatinSyahirah on December 18, 2010 at 5:09 PM said...

takut ohh nak hire cikgu tusyen garang camtuh. haha

ammira azmi on December 18, 2010 at 6:11 PM said...

wowo!
ini langkah bendul.
agak2 wat private home tuition kt besut ni ade org nk hire ke eh?
aq da siap resume neh. :D

MIZZIDIEY on December 18, 2010 at 8:55 PM said...

cikgu tusyen for real weyh? huhu. cayalah MAK SU :P

dancing queen♥ on December 18, 2010 at 9:16 PM said...

@Fatin Syahirah

HAHA untuk kejayaan anak2, hire lah cikgu garang macam saya :D

dancing queen♥ on December 18, 2010 at 9:19 PM said...

@ammira

memang xda la weyy. semua pg tuition free je kat skolah. menghabeskan duett je buat private tuition. xg private tuition pon pandai jgk bdk2 kg ni :D


@idiey

for real la wehh. sapa nak tanggung petrol kereta aku. sapa nak tanggung sewa rumah, bil api bil air semua. T___T

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥