Monday, December 6, 2010

My Girlfriend.

Lately, hidup huru-hara tak sempat nak catch-up & update dengan apa-apa pon. Dengan ada penyakit huru hara, datang pulak penyakit tekanan jiwa disebabkan tak update dengan Leader KHJ coming to Malaysia for The Face Shop event @ Bukit Bintang Entrance, Pavilion . Tekanan tahap dewa dapat tahu berita dah masuk peti ais ni T___T




Kalau dulu, kerja tak habes-habes sebab sebok hadap KDrama sampai pengsan. Sekarang, KDrama tak habes-habes sebab sanggup sebok hadap kerja sebab dah bosan dengan asyik Hero No. 1 yang akan dapat Heroin sedangkan Hero No. 2 hensem & baik gila nak mamp*s memang kompem takkan dapat Heroin! pehh. I hate u, Hero No. 1! KA KAH KAH *macam la Direktor KDrama taw baca bahasa Melayu* Dah la kurang hensem (aku sopan disini okay! *dalam hati: memang TAK hensem bluwekk muntah berdarah*), ego semacam, tak selalu ada kalau memerlukan dan bla bla bla. Kalau tengok Otomen ada untungnya jugak, sebab Otomen memang selalu ada kalau heroin atau rakyat jelata memerlukan. I Love U, Otomen!




Now, am finally finish watching this (selepas bertungkus lumus secara hebat);




My Girlfriend is Gumiho (Nine Tail Fox)
Shi Min Ah cantik :)




dan penyelamat yang hebat untuk membantu aku habiskan My Girlfriend is Gumiho secara hebat mestilah Hero No. 2 yang kacak begaya bluweekkk ha, hambik kau, puji sampai muntah!;


No Min Woo as Park Dong Ju yang malang selalu sob sob sob




Nasib baik hensem, kalau tak sampai beranak tiga pon belom tentu dapat habiskan.



Everytime he appeared, this song would play. Actually, he's the one who sang this song.





Sekarang sebok semua budak laki nak bersunat. Salah satu mangsa ada dalam rumah aku ni. Selama ni dia duk sebok buli MakSu, sekarang waktu MakSu untuk membuli yeahhh! Sebelom bersunat, sempat la MakSu ni mula dengan cerita-cerita menarik. Ha kau, melalak tak sudah budak tu. Finally, MakSu yang kene hentam. Ceit *nantikauakukerjakan* Dah selamat besunat pon, bangga pulak tak payah pakai spender kain. Sebab budak tu tak malu Nauzubillah, ha, pakai spender kotak kau! Dengan susah payah nya ayah aku invent sesuatu supaya budak kecik tu tak buat tayangan free kat sepupu² dia yang masih dara. Gunting kotak kasut sampai jadi spender. Dengan adanya spender kotak, suci sikit pemandangan. Kalau tak, tenggiling pon malu nak tengok T_______T sob sob sob ~

Hebat weyy bapak aku! Nak lawan Galileo Galilei nampaknye. Pehhh! Korang tau ke Galileo Galilei tu sape? Tak tahu pegi google cepat. Malu kat budak darjah 5 karang.






Nak tengok Ngangkung! Nak tengok Ngangkung! Best tak?




p/s: gambar underwear kotak tak dapat di-upload atas sebab keselamatan & kemaluan pihak berkenaan. bayangkan sendiri dah la weyy.

9 cookie[s] ready! ♥:

hanisah on December 6, 2010 at 8:41 PM said...

nisah x tgk lg my gf is gumiho! dh donlod dah.. tp skang sebok nk abeskan cter laen dlu..haha...
skang tgh donlod marry me, mary... ade tae kyung hyung-nim! :P

dancing queen♥ on December 6, 2010 at 8:49 PM said...

OMG! nisahhhhhhh!! nakkkk!! mmg tengah cari cite tu pon neh. *____*

Amirrah Zawani on December 6, 2010 at 10:05 PM said...

nasib baik i jenis x minat tgk cerita2.. ketagih blog je..

btw.. i pun x tgk ngangkung lagi.. ramai ckp best!! :)

♥ Princess ♥ on December 6, 2010 at 10:22 PM said...

minat citer korea eh?? sy xminat...

iny on December 7, 2010 at 12:27 AM said...

bes gile citer ni..
suke sgt2...
lagu2 pun best!

Queen F on December 7, 2010 at 1:25 AM said...

wahh kipas susah mati korea ek nampak gaya? hehehhe :P

ngangkung best lah jugak kot.. :P

selamat berkenalan! :)

ammira azmi on December 7, 2010 at 5:47 PM said...

zatie,
aq da tengok
tp dua2 hero die xhensem
tp mi ho mmg super comel
sgt sukeeeeeeeeeeeeeee
kuittttttt

dancing queen♥ on December 8, 2010 at 6:45 PM said...

@amirrah zawani

Haha. dah xketagih sangat dengan blog :)

@Princess

Korea super cool! :)

@Iny

best kan wehhhh. hensem pulak tuuu~

@Queen F

nice to know u :)

@Ammira Azmi

dangg! Dr. Dong Juu hensem gila weyy. Geram nak peluk! HAHA Mi Ho comel mase awal2 cerita je, lepas tu ... T___T

ammira azmi on December 9, 2010 at 12:37 PM said...

ade geram nak peluk.
aq geram nk rosakkn rambut die ade la.
keras jek.
wakakaka~
tp kan, paling klaka part nak makan ice cream, nak colour cow, colour chicken n colour pig.
aq memang gelak golek2 ah tgk part tu
kih3~

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥