Monday, November 24, 2008

teruk sangatkah?

cuti yang panjang

menghilangkan rase sabar dalam diri

sangat bosan

sahinggakan..

boleh post 5-6 entry dalam satu hari.

nampak sangatkah??

hehe..

oleh itu, tinggalkan lah tapak kaki ke, cap jari ke, DNA or etc di sini

supaye..


saye tidak kebosanan

tak tahu nak buat ape..

so

introducing;


si gemok!

pemilik blog ini! taadaaa~!!!

bling^^ bling^^


this is my ntah ke brape punye blog.

i'm blogging since, form 4 kot which is in 2004? kan kan kan? ogamod! now i'm 20. sangat tak puas hati! *menarik bulu kucing sekuat hati* (pls dont try this at home). 1st, i've tried the blogdrive, but macam tak best je because of loads of comments from dont know who *taw la saye ni artis. hehe*.. tp, rasenye blog tu masih ade, cume lupe addressnye. kih kih kih

then, i'm blogging at friendster. satu kejadian berlaku apabila blog saye itu mengguris hati my tutorial mates during matriculation programe. he thinks i give him new name which is "nage buaye", but memang betol pon. sapa suh hang menggatai~! so then, atas nasihat beberape pihak, i've deleted the blog. so sedih la at that time. bcoz, the blog la yg paling lame i've ever used.

after that...

teruskan usaha blogging, tapi, satu pon xmenjadi. otak dah beku. got no idea. bile bace balik blog yang dah buat tu, gelak sampai tergolek-golek *hiperbola*. cicak bace pon boleh patah gigi, bukan setakat kering gusi. (sebab tu la saye tak kasi awak bace:P). delete, delete dan delete lagi blog-blog tersebut. mengape? kite tunggu jawapannye di mase yang same, tahun depan.

sehingga sekarang, saye berharap blog ini akan kekal sehingge anak cucu supaye mereka tahu tok wan mereka ini sangat tak pandai menulis dan otak kering :P
nanti, bolehlah saye berkate kepada cucu cicit "tok wan dlu ade blog, power siot~!" dan mereka bakal bersorak gembira kerane atok tiade lagi buat sementare waktu. semoge atok berjaye membina blog :)

oleh itu, marilah same-same menyokong blog ini. marilah berhibur sambil beramal.
majulah sukan untuk negara.

emm..terima kasih.

p/s: terima kasih kerana membuang mase membace entry ini. saye terharu *sambil menangis*.




3 cookie[s] ready! ♥:

[Mr.][AmmaR] on November 24, 2008 at 2:05 AM said...

woi budak gemok..haha
ni klo pkwe ko bace,matila aku..keh3
add aku aa =D

z a t i e h u s s i n on November 24, 2008 at 7:13 PM said...

dah add lew~ haha

siap ko! aku report kat pakwe aku.. die machoOo~! haaa~

reenkyra on November 25, 2008 at 12:53 PM said...

gemok..??
hoho kecabianmu terserlah..
kes3 =)
nway juz droppin by...
saje nk mengexplore blog org..
lallalaa~~

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥