Thursday, November 27, 2008

ternakan secara komersial

kih kih kih

hari ni marathon entry lagi. mungkin sebab tak de bende sangat nak buat memandangkan ribut salji. eh, ribut hujan. satu masalah walaupun tak mempunyai adik untuk main cak cak eh, rebut remote controller, tapi kite masih ade ibu bape yang mahu menonton rancangan yang berbeza. memandangkan mereke termissed sehati berdansa versi bile punye ntah, saye sebagai anak harapan nusa bangsa dengan rela hati (tipu je nih! sedangkan hati tengah berpancaragam) membagi remote itu kepade ayah saye. emak saye gelak kerane saye kalah hari ini. tidak~!!

ok lah, ade respons dari seorang makhluk yang sentiase tak reti2 nak puji saye. die tahu kutuk sahaje. ayat beliau begini

"kegemukan adelah satu kurniaan, bukan satu bebanan"

kih kih kih. bongek~! ini adelah quote kawan beliau, bukan beliau punye. ayat beliau sangat tak best untuk di quote kan. kih kih kih. sape cakap gemuk bukan bebanan? terbeban jugak untuk menampung berat badan, tak di tambah lagi dengan berat rantai, gelang, cincin macam mak datin. kih kih. (ok, serius!) saye tak gemok lah~! kih kih. encik nobi saye cakap saye dah cun~ *blushing*(ok, boleh perasan kejap). kenape makan kalau tanak tambah berat badan kan? menghabiskan duit je. kite perlu jugak ternak lemak secara komersial agar suatu hari nanti bergune (contoh, pegi honeymoon mase winter, mintak ngan suami masing2, tak boleh share!). kih kih. selain itu, ini dapat membantu menambah tenaga untuk melakukan kerje-kerje berat, contohnye untuk tarik rambut orang yang merampas boyfren kite. kalo yang merampasnye kurus cm tiang, kite pasti berjaye! Jangan risau~! ok, ini ganas. dont try this at home :P

berkhidmat untuk wanita. sekian
(tanda tangan tidak diperlukan)
zatie yang cun (ok, ni dah lebih!)

p/s: kami golongan yang kurang kurus mempunyai kelebihan sendiri. btw, dengan berat Xkg (tak sampai 50kg okey~!) dan ketinggian 159cm sudah ok ape. kih kih kih.

winking smileys

4 cookie[s] ready! ♥:

MIZZIDIEY on November 27, 2008 at 10:06 PM said...

penternak lemak secara komersial??
huhu, part time jela..
jgn full time plak..
muahahahhaha...
saye tgok anda sungguh giat berblog..
kagum..kagum...
semangat yg x pernah putus..
lol~

z a t i e h u s s i n on November 27, 2008 at 10:18 PM said...

full time buat mase sekarang.
masih menganggur menunggu belajar..
gaji tak masuk sebab perjanjian dah tamat. kerajaan malaysia oh! kasihanilah kami. keh keh keh. *sambil merayu2*
datuk hisyamuddin, anda sungguh hensem, ape kate bagi saye gaji :) kih kih.
saye bukan saje giat memblog. malah menternak juge giat sekali. *peace*

[Mr.][AmmaR] on November 29, 2008 at 1:42 AM said...

cm knal je ayat 2..wakaka
gemok komplen,kurus komplen..
kne tarik sume nikmat kng
jd rangke benyawe la ang..haha

(minyak 2t de kandungan lemak ke?aku xpnh bace label kt botol die..hahahahahahha)

z a t i e h u s s i n on November 29, 2008 at 11:11 AM said...

kih kih.

nnt ko check ye ammar. nnt gtaw :P

alah~ ko jgk yg ckp aku kurus mase jumpe aku hr tu.. elelelele~ xngaku lak. kih kih kih. aku rase aku kurus sbb mkn kerang hr tu. haha

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥