Thursday, November 27, 2008

hari yang suam-suam kuku

kah kah kah


ogamod! semalam tak post even 1 entry pon.. kih kih kih. superb! very de vogeh la~! itu bermakne saye menghabiskan hari semalam dengan bagos sekali:) saye mengganggu awak belajar, saye menonton youtube (siyes, ustaz tu nampak die tipu!) bersame-same awak jugak. kih kih kih. mesti awak bosan asyik kene layan saye je. tp, thats not a big deal kan? if we lucky, awak will spend the rest of your life to see saye yang comel ni (ok, stop perasan!). kih kih kih. so, awak better enjoy your life dan terime kesejukan itu. kah kah kah. by the way, manekah snow yang saye suruh awak pos kan tu?! saye keciwa, so saye rase tak jadi nak buat ABC lagi. (menangis tegolek-golek supaye awak kasehan) :(

ok, memandangkan kucing saye merajuk 2 hari lepas, semalam saye telah membuat party kepade mereka-mereka. (macam seronok bukan?) saye memberi makan berkali-kali di waktu siang hari. tapi, kucing-kucing tersebut nampaknye belom berpuas hati. mereka masih mogok tidak mahu berselisih bahu pon dengan saye. kih kih kih. oleh itu, saye membuat susu yang sedap kepade mereka. namun, mereke-mereka hanye pandang hujung mate saje (cilaka btol!). akhirnye, saye membuke kinder bueno dan memberi 2/5 kepade mereka. (menangis tergolek-golek lagi..sob!). akhirnye saye membuke kinder bueno tersebut kerana paksaan dan deraan mental dari kucing-kucing saye. tragis bukan? kucing-kucing mak ayah (oleh kerane mereke sayang kucing ni lebih dari sayang saye. tak puas hati betol!) amat demand. mereka-mereka makan makanan yang best sahaje. kalau tinggal ikan kat sinki pon tak hilang, kerane mereka hanye menutup hidung menggunekan kedua2 belah tangan mereka apabile lalu di dapur dan terbau ikan yang belum di masak/di goreng/di bakar. mereka juge malas menolong mengemas rumah, mereke-mereke hanye melihat saye dan emak saye mengemas rumah. oh! lupe untuk dinyatekan. makanan kegemaran mereke-mereke ialah ayam cop asli dari KFC, cheezy wedges & etc. saye rase mereka bakal mempunyai banyak penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, penyakit jantung dan sebagai nye. doakan kucing saye sehat ye :)

emm, mengape kite bercerite pasal kucing saye? (mereka pasti terharu membace blog ini nanti. itu pon kalau mereka-mereka pandai membace ok?!). saye akan mengupload gambar meraka-mereka di kemudian hari. mereka masih jual mahal untuk bergambar (belagak artis la konon).

moral: jangan manjekan kucing anda macam mak ayah saye buat (hehe.. saye takmaw mengaku). *peace*

p/s: good luck untuk exam ye awaK! がんばってください :) (awak jgn gelak! saye dapat banyak sticker la dlu sebab tulisan saye cantik! credit to:Fiza & Azman Sensei. kih kih kih)

kih kih kih. kutuk saye xtaw kanji yew~ 頑張ってください :) XP (dengan gaye belagak, sedangkan, awak yang kasi tadi. kih kih kih)

1 cookie[s] ready! ♥:

Anonymous said...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥