Thursday, July 23, 2009

tahun berganti

suatu ketika dahulu...





dan ini juge..






dan sekarang...





we wish Dayah and others were here T__T



betapa cepat masa berlalu. sudah hampir 5 tahun meninggalkan tempat yang telah banyak mendewasakan kami.


banyak yang berbeza. semua dah menambah berat badan sebanyak 10 tong beras kecuali Syazana. *grrr* Nanaa kekal cantik dan kegilaan ramai sejak dahulu. Frekuensi suara Ain semakin meningkat, ketawa tak pandang mak cik meja sebelah. aku? em, berat dan lebar yang paling ketara. *i hate u if u laugh after reading this. grrr!!* HAHAHA. ok, Ain jugak bertambah besar okey, its not just me. saiz seluar bertambah. HEHE.



see, everybody looks great, kan? :))


we wish every single of batch 28 were right here T__T unfortunately, it was not easy to gather even half of us these days. sangat sedih. *emotional lagik. haish!*



kesian Nedy, tak dapat join bersama sebab dah balik UTP. everytime jumpa kawan-kawan, mesti Nedy tak sempat T___T hmm.. next time, may be.



nanaa zatie nedy


Dayah, sedang internship di Kerteh. Hilang satu geng power rangers. T__T rasanya, sejak 2hb Disember 2005, kami berlima tak pernah berkumpul as power rangers lagi kot. setiap pertemuan, ade je salah seorang yang tak dapat join. T___T



kawan dayah 1 ain awal ashari dayah kawan dayah 2 (aku tolong snap jew~ wuwu)
owh, saje gedik nak letak gambar ni. *cabut bulu kaki baru tahu!* ngeee~



ain dayah zatie


sekarang, semua dah ada hal masing-masing untuk diselesaikan. masih perlu meneruskan hidup walaupon setiap hari banyak dugaan mendatang (eceh!).senyuman sekarang tak seindah dan semanis dahulu (kate dayah kepada ain. ehe!). walau ape pon, kehidupan mesti diteruskan, persahabatan mesti di kekalkan. kesengalan jangan dilupakan dan kegedikkan menjadi tambahan kemanisan kehidupan. kesemuanya adalah asam garam kehidupan. (eceh! geli lah ayat neh!)


banyak perkara tak dapat diungkapkan dengan kata-kata. kasih sayang, kerinduan dan kemanisan memori lama :))


“Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.”

p/s: aktiviti mensidai muka di blog memang tidak di galakkan, tapi untuk menggembirakan hati aku sorang, suka hati aku lah. jangan sebok! kah kah kah. maaf, emosi masih tidak stabil. muka macam tempoyak lembik aje sekarang ni. tumpang lalu..

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥