Monday, March 15, 2010

Jangan update waktu tensi

heh. kejadian di Maybank ATM machine tadi sungguh mensakitkan hati. Kakak ni tak pernah pergi bank ye? Kakak tak tahu ye kalau nak guna ATM machine ke, cash deposit machine ke, akak perlu beratur. Akak ingat akak sorang je ke yang nak cepat. Nasib baik saya tak jerit-jerit kat atuk security guard tuh yang akak cube nak mencuri? Tak tahu ke kalau tengok PIN number orang itu adelah salah?! Walaupon akak tak mencuri, tapi kesalahan die macam cubaan mencurilah. Lain kali kalau dah tahu nak masuk bank yang menjadi tempat orang ramai makan nasi lemak sambil ambik duit, parking lah kereta betol-betol, jangan nak menyusahkan orang dengan buat muke macam "hoi budak, aku nak cepat ni aku parking laluan orang ramai, boleh cepat banyak tak?" dah lah bertenggek sebelah macam pencuri. Nasib lah muka kakak TUA, kalau tak, nak jugak saya bagi sepotong dua ayat kat akak. Bukan ayat cintalah, ayat yang buat otak akak berfungsi sikit.

Baiklah, tak elok tulis blog sambil beremosi, karang semua readers buat cubaan bunuh anak lipas sebab geram baca luahan hati orang tengah 'panas' ni

esok-esok dah dapat buah pinang i update lagi. *berangan saje lah, takda orang nak hantar pinangan esok*


photo:tumblr

4 cookie[s] ready! ♥:

atreyu strange on March 15, 2010 at 6:05 PM said...

menjawab je la lain kali. xyah kasik muka..

dancing queen♥ on March 15, 2010 at 6:26 PM said...

@atreyu strange

sure sure! next time i will :) siap kau kakak tua!

amatt mexes amir on March 16, 2010 at 1:17 AM said...

comel gle bad romans itu!
sori lari tajuk :p

dancing queen♥ on March 16, 2010 at 1:34 AM said...

@amatt mexes amir

comel sampai gle ke?
:P

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥