Sunday, September 13, 2009

ahad tersedih

hari malang.

otak penat kene kerah macam ambik exam sedangkan hanye buat kerja-kerja yang berpatutan seperti lab report, assignment yang tidak bertepian dan sebagainya. lebih malang apabila menunggu orang yang ditunggu hanya mensakitkan. malang lagi apabila berbuka puasa dengan titisan air mata. Hah! malang kan? bebuka puasa berseorangan berhadapan dengan lap top tercinta tidak aku lupa. rasa macam pathetic gila. semalam bukan main seronok² berbuka puasa bersama-sama, hari ni dah macam suram gila. ntah ape lah yang tak betol. macam tersedih pulak mengkenang hari ini T___T memang saya suri rimah tersedih dan menyedihkan hari ini. eh, bukan suri rumah, suri asrama. HEHEHE. kau cubelah bayangkan betapa sunyinye asrama hari ni. memang mensedihkan. T____T

hari semalam berbuka puasa dengan riang, tapi menjengkelkan. perempuan oh perempuan. nak cakap kau bodoh, rase tak baik lah pulak. tapi dalam kategori bodoh jugak lah. orang tengah berpuasa, kau pergi nak test makanan tu apesal? macam nye waktu bebuka puasa lagi 10 jam. tinggal 10 minit je pon. lagipon, bukan nye kau yang masak. lepas test, nak jerit satu restoran cakap kau 'period'. pergi tayang 'pad' lah kononnya kau tak perlu puasa. lagipon, nak buat ape kau rasa makanan tu, satu negara pon tau rasa dia sama, name pon fast food. bodoh bodoh berganda kau. jerit satu restoran yang kau tu period, tak perlu puasa. engkau sorang je ke yang pernah period?? kenapelah aku pernah terserempak dengan perempuan yang pendek akal macam tu. nak becakap soal agama, tengok la kau pakai ape. dengan dress paras peha, yang atas tejojol nak terkeluar, dengan rambut merah macam orang gila. bullshit la. ade jugak perempaun macam kau kan? dah sah² pon tak boleh makan di khalayak ramai walaupon kau tu tak puasa. hish. hilang pahala puasa aku, tahu. aku harap, aku tak jumpa kau dan golongan² seperti kau lagi lepas ni. sedangkan yang bukan muslim pon menghormati bulan puasa, ape kau rasa? malulah sikit, perempuan. mungkin kain² di Kuala Lumpur sudah tak cukup untuk dibuat baju yang sempurna. mungkin kah? HUHU

ada jugak golongan remaja yang tanpa segan silu makan di khalayak ramai. hisap rokok sambil berpeleseran. Mana perginya semua penguat kuasa negara? Sekitar Bukit Bintang macam tempat yang selamat untuk makan dan minum di bulan puasa. entahlah. Budak sekitar usia 10-15 tahun pon dah berlagak macam orang dewasa, lepak sana sini. Bila 1 Syawal, semua sebok nak sambut hari raya. Kau orang beraya untuk ape? Puasa tak nak! Sedarlah wei~!! Geram aku tengok. Kalau kau adik² aku, dah aku masukkan dalam mesen basuh, kasi cuci siket otak semua. HAHA

okey okey. taknak sambung lagi. hati sangat sengsara. hati tersedih perlu diubati. mengkira hari untuk pulang beraya. selamat menikmati hari² terakhir bulan puasa ppl!

3 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on September 20, 2009 at 6:55 AM said...

mekk

you sounds so tua

DatinSeri ♥ on September 20, 2009 at 3:12 PM said...

haha. am i? aku dah meningkat usia seikit demi sedikit. HEEHEE

Anonymous said...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]Pro 2, [url=http://sunkomutors.net/]windows xp tweaks[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] 2009 Mac Parallels Desktop buy microsoft windows software
Mac WinZip 12 Pro [url=http://sunkomutors.net/]reason software price[/url] cheap microsoft office 2008
[url=http://sunkomutors.net/]software for sell[/url] good software to buy
[url=http://sunkomutors.net/]educators discount software[/url] kaspersky rescue disk
nero burning software [url=http://sunkomutors.net/]microsoft office project 2003 serial[/b]

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥