Monday, November 29, 2010

what do you think?

4
Cinta itu ibarat mengorek hidung...

Sangat nikmat.Kita tak tahu samada kecil atau besar tahi idung yang akan kita dapat...

Mungkin tak dapat langsung......barangkali....


Read more: Click here


previously, i end up by making this blog as private. and now am open it up to public again just because for the sake of sharing this funny-yet-stupid quote (but it was written very nicely). Have a great week ppl. 


source:google



p/s: Mood swing, STAY AWAY!

Thursday, November 25, 2010

Playful?

0
Duk rumah memang hebat.






Makan more than 3 times per day, main main main main, tidoooo, movie movie movie, kdrama sampai pengsan :')


Memang lah sangat heaven sampai lupa nak jaga berat badan sendiri lepas ni mesti menyesal tak sudah dah la malas jogging! Yey!


Lagi bertambah hebat bila handfon tak berfingsi what the h**l! tak payah la nak text saya kalo rasa tak berapa penting sebab saya akan berasa sakit hati secara super memandangkan tak buleh nak baca apetah lagi nak reply text awak semua. mintak sorry. kecewa menangis nyanyi lagu rindu serindu rindunya sebab tak dapat nak text orang nun jauh di sana. *pedih hati wa cakap lu*


sementara takda kerja lain nak buat, memang tak berapa gemar nak online kalau broadband ni sepantas siput bab*.




Kdrama terbaru yang dapat saya habiskan Playful Kiss.


Memang tak pandang tempat lain kalo dah dapat cerita ni sebab....










Kim Hyun Joong *melting*




Ohh. basically cerita ni mengenai sorang perempuan Oh Ha Ni yang sangatlah clumsy tapi tak sedar diri jatuh cinta dengan Baek Seung Jo yang perfectionist. Jalan cerita pada awalnya biasa² je, cuma bila dah pertengahan cerita ni baru la dapat feel sikit nak tengok. Feel nak tengok banyak datang disebabkan Hyun Joong je. Bweheheheh. Ohh, cerita ni sangat sweet sebenarnye :')


Dan lagi, OST Playful Kiss pon best :')

by G.Na

By Kim Hyun Joong

Ohh. ada cuti lebis sebulan lagi ni, banyak masa nak habiskan semua Kdrama ni. Memang sampai pengsan la nampaknya.


eh, jom buat cupcake lagi nak?


Tak malu tempek gamba sendiri dah la crop gamba orang lain :-P



p/s: Terima Kasih kepada supplier² Kdrama *mostly semua kawan wa

Friday, November 19, 2010

Membaca jambatan ilmu

4
Yes!


location: MPH Bukit Bintang Plaza



mari mula membaca.


but please read something that you can really understand.

Kenapa saya tak suka?

0
Okay, entry ini sepatutnya dibuat secara protected. tapi, takpa lah kan. alang-alang dah tak buat privacy, kita hentam saja!






ohh, kisahnya saya pendekkan. ade satu perempuan yang saya sangat tak gemari. senang cerita, MENYAMPAH. kalo you baca blog ni bagus la, kalau tak, I mintak sorry. bukan nak mengumpat, tapi ini hakikat :)






I never gonna be that stupid to reveal your name here. saya ada jugak rasa simpati dan rasa tak senang untuk mengaibkan secara terang-terangan. You, jangan nak sebok hal berkaitan dengan I. walaupon kita tak berkenalan secara official (rasanya tak pernah berjumpa pon), I dapat rasakan you banyak interfere dalam kamus hidup I yang lebih tebal dari encyclopedia ni. Setiap orang yang I rapat ataupun kenal secara sengaja mahupun tak sengaja, you sebok jugak nak kenal sama kan. Or it's just me yang rasa you macam tu? Walaupon you adalah salah seorang kawan kepada teman baik I, you tetap I tak suka EXCLAMATION MARK BESAR². I rasa you ni menyebok sangat la. Adalah beberapa perkara yang buat I tambah-tambah menyampah dengan you. Pleassseee lah. I malas nak tengok you, malas nak tengok nama you mana-mana dalam ruangan facebook tu ataupun apa-apa yang berkaitan dengan you.






Ehh.. saya pon dah takda idea nak beremosi secara berlebihan dalam blog. Memang takda bakat nak emosi dalam blog, facebook etc. Kadang² kecewa jugak sebab idea datang mencurah-curah bila nak marah. Tapi bila dah tekan keyboard, puuffff..!! semua hilang. Satu perenggan pun cukuplah nak gambarkan ketidakselesaan saya dengan wanita itu.






p/s: Entry ini adalah luahan rasa secara separuh kurang waras wa. Kalau wa waras, wa tak tulis entry macam ni sebab wa memang tak pandai nak beremosi dramatik dalam blog -_____-". Diharapkan pihak yang tidak berkenaan jangan salah tafsir. Selamat berehat! :)

p/s/s: entry ni wujud mungkin sebab dah terlebih tengok movie, main PSP, makan & bla bla bla. semua perkara yang banyak mendatangkan keburukan pada masa akan datang dah saya buat sepanjang cuti 2 hari ni -______-" **mungkin jugak sebab handfon rosak!

Thursday, November 18, 2010

hey! :')

4
Dah habis 7 Semester. (3 Sem Foundation + 4 Sem Degree)


ohhh tu kalau tak masuk lagi 2 semester gigih buat Matrik kat Kedah -____-"



What's on your mind?


Still got another 4 semester and i'll be done!


Yey! Cepat la lagi 4 semester!

KMK Multipurpose Hall 2006/2007 with roommates :')
Birthday Ah Theng @ KMK 2006/2007
Malam Ambang Kemerdekaan KMK 2006

Farewell party H4T4 Semester 1 KMK

Kuliah Hayat 4 Semester 1 @ DKK 2 KMK 06/07

Reminiscing all the bitter-sweet memories :')

p/s: Seronok tengok kawan² konvo, buat Masters. Ehh jeles sebernarnya. if only i made a different choice 3 years back there. ...and that will never gonna happen. Face it!

Tuesday, November 16, 2010

:')

0
sorang dalam bilik. 

END OF SEMESTER 4.


Yey!


p/s: Waving goodbye to the campus. :')
 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥