Thursday, November 25, 2010

Playful?

Duk rumah memang hebat.






Makan more than 3 times per day, main main main main, tidoooo, movie movie movie, kdrama sampai pengsan :')


Memang lah sangat heaven sampai lupa nak jaga berat badan sendiri lepas ni mesti menyesal tak sudah dah la malas jogging! Yey!


Lagi bertambah hebat bila handfon tak berfingsi what the h**l! tak payah la nak text saya kalo rasa tak berapa penting sebab saya akan berasa sakit hati secara super memandangkan tak buleh nak baca apetah lagi nak reply text awak semua. mintak sorry. kecewa menangis nyanyi lagu rindu serindu rindunya sebab tak dapat nak text orang nun jauh di sana. *pedih hati wa cakap lu*


sementara takda kerja lain nak buat, memang tak berapa gemar nak online kalau broadband ni sepantas siput bab*.




Kdrama terbaru yang dapat saya habiskan Playful Kiss.


Memang tak pandang tempat lain kalo dah dapat cerita ni sebab....










Kim Hyun Joong *melting*




Ohh. basically cerita ni mengenai sorang perempuan Oh Ha Ni yang sangatlah clumsy tapi tak sedar diri jatuh cinta dengan Baek Seung Jo yang perfectionist. Jalan cerita pada awalnya biasa² je, cuma bila dah pertengahan cerita ni baru la dapat feel sikit nak tengok. Feel nak tengok banyak datang disebabkan Hyun Joong je. Bweheheheh. Ohh, cerita ni sangat sweet sebenarnye :')


Dan lagi, OST Playful Kiss pon best :')

by G.Na

By Kim Hyun Joong

Ohh. ada cuti lebis sebulan lagi ni, banyak masa nak habiskan semua Kdrama ni. Memang sampai pengsan la nampaknya.


eh, jom buat cupcake lagi nak?


Tak malu tempek gamba sendiri dah la crop gamba orang lain :-P



p/s: Terima Kasih kepada supplier² Kdrama *mostly semua kawan wa

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥