Sunday, May 2, 2010

Hello, May!

Dah masuk bulan 5 ni, macam-macam lah benda nak fikir. Fikir usia dah naik tambah satu angka lagi, fikir nak mintak hadiah apa lagi, fikir nak balik cuti, fikir bla bla bla.... Yang malas nak fikir, final exam untuk semester ni dah makin dekat, bila lagi nak study ni ??!!

fikir pasal study, ketaq lutut ni hah. Peha kembang pon dah jadi kecut. HAHAHA..



situasi huru-hara yang berlaku sekarang ni. tak tahu nak baca yang mana dulu =.="




file nipis berharga RM15.90 macam tak berbaloi tapi I like! (abaikan kertas test physics saya yang ade bulat kecil bulat besar tu. O_o)


Sekarang mood saya mudah ditiup angin. Jangan buat saya marah, harap makluman. Kalau tak tahu, buat macam tak tahu. Kalau tak, nanti kau tahu la ape kau dapat.

bye.

6 cookie[s] ready! ♥:

MIZZIDIEY on May 2, 2010 at 1:38 AM said...

beb, gud luck for your final. jangan malas-malas. ketat lutut skg xpe. nnt exam x ketat dah. hahaha. all the best dear.

musim exam skg. mira nk exam gk :)

ammira azmi on May 2, 2010 at 9:19 AM said...

kagum tgk meja mu zati!

sungguh gigih kamu study ye

mari berusaha tangga kejayaan!

all the best!

:)

FatinSyahirah on May 2, 2010 at 11:39 AM said...

time nak exam je memangg ketaq lutut.
time tengah exam ketaq jantung lak. hadoi.

1 paper left. huhu

dancing queen♥ on May 2, 2010 at 10:27 PM said...

@idiey

haha. yeah! skang lutut da longgar balik. hehe

dancing queen♥ on May 2, 2010 at 10:28 PM said...

@mira

haha. gigih gila. 30minit je bertahan, pastu tdo. HAHA. wehh! good luck juge okek! :)

dancing queen♥ on May 2, 2010 at 10:28 PM said...

@fatinsyahirah

haih. time exam semua ketaq kot! HAHAA. good luck okay! :)

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥