Sunday, February 7, 2010

:)

well, leaving this blog with no new entry should be good. i am too busy to keep updating people with all the so called my-boring-and-pathetic-life. well, beberapa hari lepas, my roommate has lost her father. pity her T________T I am always imagining my life at her situation. emm.. it's may be because of I don't think that I can lost anybody who close to me at this moment T_____T same-samelah kite sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham. Hope everything will be okay very soon.


And it is almost a week, I slept alone dalam this creepy room. it's sort of scary, okay! HAHA. I manage jugak untuk tidur keseorangan dan tiba lambat seperti biasa di kelas. So, macam tak kesah sangat kan tido sorang ataupun berdua, I tetap akan lambat pegi kelas. hehehe... Bila malam je, mula lah cuak fikir kang nak sorok kepada celah bantal mana pulak. =P


Setelah tak dapat tidur dengan nyenyak semalam, I dengan rasa gembira macam nak melompat ajak kawan-kawan pergi Maluri. Kasut sukan I dah tak nampak rupa kasut dah ni ha T___T Bab pilih cab memang bab paling tak disukai. Apesal lah driver-driver kat Cheras ni pelik-pelik amat sangat sungguh sekali. Duk dalam Cab yang terperangkap dalam traffic jam memang bukan idaman hati I. Tambah-tambah lagi kalo dapat driver psycho T_________T Ngeri betol pengalaman naik cab hari ni, sumpah tak naik dah lepas nih ** ceh tipu!** dan akhirnya dapat lah kasut sukan baru. Murah pulak tu. Mana tak nya, begegas pegi Jusco bila dapat khabar angin sepoi-sepoi bahasa menyatakan keSALEan berlaku di Jusco. Sumpah, I suka kasut baru I, saiz 4 T__________T



ehh.. lupa pulak. I KALAH tadi masa lawan badminton. HAHAHAHAHAHA. gelak la kalo korang nak gelak sampai guling-guling. T_______________T

0 cookie[s] ready! ♥:

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥