Friday, August 10, 2012

Pertama dan mungkin PERakhir.

Phewww!



My previous update was on Dec 17, 2011. Hari ni dah 10 August 2012!! Sooooo.. kira sendiri la berapa lama dah tak bertulis blog ni. Blog pon dan mintak cerai.


I am having and living my life to the fullest! (minus time on facebook & twitter). Everything was fine and am happy with what I have today, Alhamdulillah :)


So, sementara tunggu pukul 1 untuk kejut orang tu untuk bersahur (sepatutnya tengah kerjakan data analysis untuk research), lets catch up what I have been thru. :')


I am in my FINAL YEAR!! err.. WE ARE!! Jyeahh! After years of suffering, I will wrap everything in November, InsyaAllah. Doa2kan bersama.


We are almost 1 year engaged! (hahaha sangat lama, tapi demi masa depan kita bersama *eceh!*) Kepentingan sekarang adalah untuk habis final year. Both makhluk masuk air ni sedang BERfinal year yang sangat serabut.

Hopefully this will be our 'final year' being apart after 5 years. Ohh he'll be back in September!! (balik cuti je la. Veeerangan sangat nak balik for good) Macam biasa, saya adalah makhluk terpaling gagah menunggu disini. Saya tak pernah mintak apa-apa hadiah atau ganjaran istimewa setiap kali kepulangannya melainkan berdoa & mintak dia sampai dengan selamat. Always. Money can't buy me. Harapan yang selalu saya impikan ialah kami sama-sama membina hidup dari bawah. Hadiah mahal-mahal, tak penting asalkan dia sentiasa ada :)

Err... life lain? Sangat tak best *bold ni menandakan penekanan melampau* sampai nak buat karangan 2 baris pon kene fikir berhari-hari. Done with intership and all. Sekarang ni, bangun tido - pegi lab - main game (instead of siapkan semua kerja Action Research) - balik - makan - tido. Lemak tumbuh melata. Jangan risau. Sekarang kan ada promosi " diet tanpa berlapar " keh keh.


Blog terabai ni hangpa salahkan 140 aksara. Kat sana ada berjuta2 aksara saya, walaupon dah tulis jelas dan nyata jelita kat situ 140 aksara je. Memang jenis manusia yang tak faham bahasa ni Y(^_^)Y


Sejak dah menjadi seorang dewasa tulis blog dah macam YB. Dah tak cooooooool dah. Booo!

Patutnya nak tulis ni sehari sebelum raya, tapi tak sampai hati pulak. Nampak hitler sangat di situ.

Salam Ramadhan ppl! :)

p/s : nak start blog bila dah start final year konon. Pehh! Pentipuuuu!!

1 cookie[s] ready! ♥:

Nur Hanisah Azmi on August 10, 2012 at 6:37 AM said...

Awww suwitnyaaa..
Bila nak kawen ni? :D

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥