Tuesday, April 20, 2010

current obsession

dah lame tak update blog, lepas tu tibe-tibe update pasal current obsession. kau gila.

kalau cakap ni, mesti mommy gelak guling-guling, cakap I ni ketinggalan. tapi nak jugak cakap, "saya baru sahaje mentonton Boys Over Flower walaupon dah berkurun lamanya simpan dalam external hard-disk." and my current obsession is;
(sumber: google berjasa)


Kim Hyun Jung! yeay!

baiklah. dia berada di mana-mana sahaja. eh, tapi dalam hati I dah penuh. tapi ruang dalam laptop cukup lah kan? heeee...

ehh. desktop dah clean dah. tak macam dulu, penoh je :-P

sekarang sebenarnye tengah study, eh.. mane ade tengah update blog. tengah pakai cermin mata bulat bingkai warna emas, mata tak pandang tempat lain pon. tengah study projectile ni. HAHAHA. study projectile dekat blog ye? :-D

sambung study Kim Hyun Jung. eh. Projectile la! Projectile!!

5 cookie[s] ready! ♥:

the kecik on April 20, 2010 at 11:14 AM said...

hahahahahahahahahahahahahahahahhahaahahhaahhaahahahahahhaahahahahahahahahhaahahahahaha

anak I dah khatam cerita ni dekat 100 kali. still he loves them.

I pun suka mamat ni jugakkkkkkkk

Tapi husband aku kata, ehh.. macam lembut je. tang part swimming yg selamatkan jan di tu. hampeh je. tak apa. tak apa. jhi ho. you tetap jadi santapan mata I. hhahahahahaa

silentspeaker on April 20, 2010 at 1:26 PM said...

ouh ouh!!

sila re'tengok' bebanyak kali.
oh ji hoo pujaan hati pengarang jantuuuuung.~~

tengok smp lebam mata pun xpe.

melted ;)

dancing queen♥ on April 20, 2010 at 1:53 PM said...

yess. ai suka ok, whatever lembik pon. everytime pompuan tu bermasalah, he'll be there! argh~!

dancing queen♥ on April 20, 2010 at 11:34 PM said...

@silentspeaker

yup! tengok 100x pon takpe. haaahaa

ammira azmi on April 27, 2010 at 2:13 AM said...

zati

xbaek tgk ank teruna org lama2

:P

 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥