Friday, June 10, 2011

please..

0
Dear Diary,



I almost suffocate



but, I am..


I can handle these things.


Give me a little more endurance and strength, I'll appreciate :')


Thank you.

Wednesday, June 8, 2011

#10Things: Day 2

0
Dear diary,


Within next week, everything should be clear.  








These are the only thing that I can think of. Susahnya nak faham diri sendiri dan berubah dalam masa yang sama :)

p/s: This entry is auto-publish. Thank you

This is real!

0
Dear diary,


"There is a place you can touch a woman that will drive her crazy. Her heart." - Melanie Griffith



Credit: Tumblr



Sorry Mr. Ventimiglia, I know am living in denial. T___T You touched my heart *bluweekk muntah hijau*



as holidays goes on, am having  terrible nightmare almost every night. :/

Jom sambung angrybird.:-|

p/s: School should have give us the lesson topic so we can prepare lesson plan and worksheet siap2.. Cuti skolah buat lesson plan siap, pegi skolah tido je. Hihi Lagipun, photostat kat sini wayyyyy cheaper.

These days

1
Dear diary,


:')

Monday, June 6, 2011

#10Things: Day 1

0
Dear diary,


It's June, again. Phewww! Doakan yang terbaik untuk bulan ni dan bulan-bulan yang seterusnya. Cuti lama lagi ni yawww! Rasa tak nak balik terus pon ada ^^ Bestttttnyaaa cutiiii :')

11. Saya lapar!


Dear best friends and good friends. I'm homeeeee!! if you wonder where am I. So, kalau ada plan ape-ape, call meeee! ohh lupa, send private message kat facebook pon okay since handfon wa macam tak berapa betol sikit. Makan banyak sangat daging kenduri kot, kene high bloog pressure dan pitam kejap. -____-" 


#okbai

Wednesday, June 1, 2011

Jun 2011

0
tak tau nak update ape. banyak yang tak publish dan mood untuk publish dah hilang.


SELAMAT BERCUTI!
 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥