Tuesday, May 25, 2010

LOL

2
Calon tidak dibenarkan untuk berBlogging. Peperiksaan sedang dijalankan.

Jangan click 'new post' sehingga diberi tahu.


 lol. yes, i'd tried but i just can't (-_-)"
credit: tumblr

p/s: 2 paper left!*anatomy & english* yeay! then i'm gonna rock the world. HAHAHA

Thursday, May 20, 2010

protected entry 004

0
a good friend's advice :)







p/s: i'll be okay, don't worry. just need some strength from all :)
note for myself: jangan fikir! jangan fikir! study lebih penting!!!!

-sorry, comments are disabled-

protected entry 003

0

Sunday, May 16, 2010

Selamat Hari Guru :)

0
Selamat Hari Guru! :)

Guru Pembina Negara Bangsa.

ingat entry ini? HAHAHA.. cikgu ade hari special ok ! :)

kami bangga menjadi guru,
kerjaya dihormati
tidak jemu menimba ilmu
bakti setulus hati yg murni,

IPG Malaysia berikrar,
membentuk guru berkualiti,
penyanyang,berakhlak mulia,
mendukung visi misi IPG


........  petikan lagu IPGM

Selamat Hari Guru, rakan-rakan. Good Luck untuk exam ni! :)

xoxo

p/s: saya tak perlukan stalker dalam blog saya. Kalau nak tahu sangat, tanya sendiri. Traffic tak banyak pon takpe kalau korang tak datang blog ni pon. Tak cukup facebook ke, sampai blog pon nak teroka?

Saturday, May 8, 2010

saya cool! :-P

1
weekend.


semua orang dapat balik kampung tidur atas katil best makan free bagun lambat tak cuci baju sendiri.

walaupon tak berpeluang balik rumah idaman hati pengarang jantung sendiri, saya tak nak kalah jugak. Menumpang rumah orang pon cukup lah. teheeee.. Nasib baik jugak ade orang sudi menerima orang merempat macam saya :')

Walaupon takda beza sangat Cheras dengan Ampang ni, saya anggap la suasana kat Ampang ni macam suasana kampung saya sendiri nampak lembu buang poopoo atas jalan, biawak romen tengah jalah ops! ehh.. anggap je la macam duk kampung. walaupon sebenarnya Kampung Baru lebih kampung dari tempat ni. huuuu... Kampung Baru? ohh! sedap nye dapat pegi makan kat Kampung Baruu..

Naik LRT tadi anggap je la macam naik keretapi 8 jam balik kampung. padahal tiap-tiap minggu naik tren pegi jalan TAR beli tudung. *sigh*

saya jalan secara solo saja, orang puteh cakap single lah kan. *saya memang single saje sekarang. teheee..* buat muka cool gila tuuuut, sebenarnya dalam hati ada taman, kagum gila tengok orang jepun hensem duk sebelah. Nasiblah kau putih aku hitam, memang la kau tak jatuh hati kat aku! tsk T____________________T

eh. macam takda motif kan update blog macam ni? Busuk gila weh!

jangan tambah busukkan blog lagi! sudah! sudah!

bye.

p/s: banyak pulak wa pakai pekataan sensored malam ni T______T

Wednesday, May 5, 2010

lahirnya seorang bintang!

4
d u a p u l u h d u a

masih berjiwa remaja dan kental.

hadiah paling istimewa, exam! sekian.

Saya tak tua!

teeeheee.. tak boleh belah! :-P

Sunday, May 2, 2010

Hello, May!

6
Dah masuk bulan 5 ni, macam-macam lah benda nak fikir. Fikir usia dah naik tambah satu angka lagi, fikir nak mintak hadiah apa lagi, fikir nak balik cuti, fikir bla bla bla.... Yang malas nak fikir, final exam untuk semester ni dah makin dekat, bila lagi nak study ni ??!!

fikir pasal study, ketaq lutut ni hah. Peha kembang pon dah jadi kecut. HAHAHA..



situasi huru-hara yang berlaku sekarang ni. tak tahu nak baca yang mana dulu =.="




file nipis berharga RM15.90 macam tak berbaloi tapi I like! (abaikan kertas test physics saya yang ade bulat kecil bulat besar tu. O_o)


Sekarang mood saya mudah ditiup angin. Jangan buat saya marah, harap makluman. Kalau tak tahu, buat macam tak tahu. Kalau tak, nanti kau tahu la ape kau dapat.

bye.
 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥