Saturday, February 20, 2010

15 Kali Sayang

6
celebrating our 15 Years of Friendship. (well, may be more than 15 years for some of us)





nikmat tepung cap sauh memang takkan dapat dilupakan =P




Happy 22nd Birthday T-Ret

and

Happy 15 Years of Friendship for US :) 

I HEART YOU. Mari tua sama-sama.

Mira balik UTP awal. Takpa, anggap je lah Mira ada :)


Make it 50 Years okay!

xoxo

p/s: oleh sebab TRet pemilik dslr, gambar die tak banyak dan oleh sebab ni blog wa, gamba wa mesti ada betempek kat setiap penjuru. Harap maklum. Tak suka boleh blah!

Thursday, February 18, 2010

twit twit!

4
twitterku berwajah baru..! Penuh dengan bulat-bulat. ok fine. bulat ni I suke :)


Let's go get the trouble =P

Wednesday, February 17, 2010

double the trouble.

6
I just hate to see my desktop; well, believe it.



to tell you the truth, I don't know how to manage my life T_________________T (for now). everything's messy! urghhh @%^$&!


p/s: wa tak suke bende bulat yang tegolek-golek tengah padang tu. huh! T__________T (for now jugak)

Tuesday, February 16, 2010

him..

8
yesterday..

-

-
-

-

-

-

-

-

-

I'd lost my cat

-

-

-

-

-

-

'coz he's dead :'(

and am really miss him.

RIP

 *I was filled with the sense of loss ohh..*

Sunday, February 14, 2010

I am officially CUTI !!

14
Yeay!


Finally home, bebeh! Cuti seminggu pon dah cukup heaven. Well, guess what I am going to write in here?

-

-

-

-

-

-

-


Hahahaha... Nothing! I nak bercuti ok!


hmm.. but there's one.

-

-

-

-

-

-

-

taadaaa!!


again, thank you, Mr. Mysterious. hehehe.. I terharuu.. eceh!


Well, disebabkan I tamak, dan Mr. Mysterious jauh dimata dekat di hati (I harap reason ni diterima), ade orang offer diri nak kasi I roses tak? huuu.. I nak sangat! *desperate tak malu*

sekian, itu sahaje. I nak bercuti, leave your message after the beep.



*beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep* HAHA

Tuesday, February 9, 2010

Mr. Mysterious

6
well, I rarely talk about him, here in The Dancing Queen. He's the one who has brighten up my life. Bringing me smiles and also tears. We've been separated thousand miles away since 2 years ago, but I hope he's doing just fine now. And, it's his birthday on 3rd February. His 21st Birthday. I heart u, NOW and FOREVER, love :)


sebenarnye, sangat susah untuk capture gambar Mr. Mysterious ni secara solo. heh. kualiti gambar adalah tidak baik memandangkan hanya menggunakan camera-phone SE W910i  2 megapixel, dan berada dalam Pizza Hut di Pavilion yang mempunyai pencahayaan yang tiada tandingan T____T anyways,

Happy 21st Birthday, Sayang (walaupon I sedih nak mengaku I dah hampir masuk 22 T___T)

really hoping that Akita will treat u very well. I tak suke betol Jepon ade musim sejuk T____T

U banyak², Mr. Mysterious.

a fake smile for all

2


well, I am always best at faking a smile, hiding the tears as I am never ever going to cry. But, I must say, that the eyes will never lie. 

I can be even stronger. I know. Move on!


p/s: Kinohimitsu nih tak jadi pape pon. Wa asik buang air je hari ni (=.=")

Sunday, February 7, 2010

:)

0
well, leaving this blog with no new entry should be good. i am too busy to keep updating people with all the so called my-boring-and-pathetic-life. well, beberapa hari lepas, my roommate has lost her father. pity her T________T I am always imagining my life at her situation. emm.. it's may be because of I don't think that I can lost anybody who close to me at this moment T_____T same-samelah kite sedekahkan Al-Fatihah kepada Allahyarham. Hope everything will be okay very soon.


And it is almost a week, I slept alone dalam this creepy room. it's sort of scary, okay! HAHA. I manage jugak untuk tidur keseorangan dan tiba lambat seperti biasa di kelas. So, macam tak kesah sangat kan tido sorang ataupun berdua, I tetap akan lambat pegi kelas. hehehe... Bila malam je, mula lah cuak fikir kang nak sorok kepada celah bantal mana pulak. =P


Setelah tak dapat tidur dengan nyenyak semalam, I dengan rasa gembira macam nak melompat ajak kawan-kawan pergi Maluri. Kasut sukan I dah tak nampak rupa kasut dah ni ha T___T Bab pilih cab memang bab paling tak disukai. Apesal lah driver-driver kat Cheras ni pelik-pelik amat sangat sungguh sekali. Duk dalam Cab yang terperangkap dalam traffic jam memang bukan idaman hati I. Tambah-tambah lagi kalo dapat driver psycho T_________T Ngeri betol pengalaman naik cab hari ni, sumpah tak naik dah lepas nih ** ceh tipu!** dan akhirnya dapat lah kasut sukan baru. Murah pulak tu. Mana tak nya, begegas pegi Jusco bila dapat khabar angin sepoi-sepoi bahasa menyatakan keSALEan berlaku di Jusco. Sumpah, I suka kasut baru I, saiz 4 T__________T



ehh.. lupa pulak. I KALAH tadi masa lawan badminton. HAHAHAHAHAHA. gelak la kalo korang nak gelak sampai guling-guling. T_______________T
 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥