Tuesday, January 26, 2010

hi :)

2
hello ppl :)

dah hampir sepurnama tak update blog. rindu sungguh. sekarang dah tak tahu cara nak upade blog dengan betol dan tidak membuat karangan UPSR di blogspot.com sekian terima kasih.

HAHAHA..i dah hilang kesabaran untuk terus berehat daripada mentuliskan sesuatu yang buruk dalam Dancing Queen. Memang buruk lah macam ni. Heh.

I tak banyak masa nak buang dengan sia-sia sebab i sendiri tak cukup masa nak melepaskan kentut di tangga. *asyik terfikir kenapa orang asik bercakap pasal kentut lately ni, sampai dekat blog pon ada. syndrom ke ape @#$%*&?!* tapi i memang rindu betol dengan Dancing Queen. Since hari ni celcom broadband tidak buat perangai annoying sangat, i telah mengambil langkah berjaga-jaga untuk terus update blog hari ni, SEKARANG! sekarang, kejadian-kejadian dalam hidup berlangsung dengan baik, takda sedih-sedih sangat, takda lagho sangat. hehehe... banyak yang menarik nak berkongsi, tapi bila dah dapat bukak blogspot.com, idea terus hilang T________T eh, satu i ingat, I missssss allllll of u! :') i doakan yang terbaik untuk kita semua :')

ohh. sorry, i tak boleh berlama-lama dengan blog dan sebagainya. I have lotsa works waiting. T___________T penat wehh. but, am happy sebab i masih mampu untuk sampai ke tahap ni :) ohh! result semester lepas was awesome! wehhuuuuu. lega jugak, terima kasih kepada semua yang mendoakan dan memberikan semangat. i perlu study lebih untuk sem ni *of cos la sebab semuanya melibatkan angkatan tentera berkuda dan formula-formula yang dah buat i tak dapat tido malam :-(*, and it will be starting from NOW!!

chaaoowww! :) we'll meet again soon :)


photo: tumblr

p/s: wa rindu nak tengok blog wa berupdate. hehehe...

Thursday, January 7, 2010

farewell

4
i need some time. i have to move somewhere nobody will know.
somewhere peaceful
it's sad to do this, but i have to do something.
the only word hurt me way too much.
i have to find guts, facing this world again.
sorry blog, i will always gonna miss u.

i need fresh air to breath.
we'll meet again soon, i promise :')



photo: tumblr









 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥