Thursday, December 31, 2009

good bye and halllooooo!

10
the year 2009 will be going to an end very soon. Good bye 2009, we'll miss u. T__T

Well, hellllloooooooooooooooooooooooo 2010! :)

its been a decade we're in theY2K. what have u got? are u satisfied? yaaa.. I get the answer. yada yada yada..

2009 bring loads of new experience, improvements, laughs and also the tears.

In early 2009, it's like nobody were sign up to facebook. I have few of my close friends there and we were like happy sharing and gossiping about everything thru the so-called-wall. Its nothing to be worried since nobody will know what we were talking about EXCEPT us..! HAHA. As i can remember, i'd sign up for facebook since last year (late 2007 or early 2008) but I rarely using it. At that time, facebook like an alien-social-networking since there is like no human there! (at least not ppl i  know) HAHAHA. But now, I don't feel secure or anything like sharing publicly about my life. banyak paparazi pasang mata! HAHA bajet artis lah kau! It's not like I don't like adding ppl to my account, but sometimes he/she look like freak, act like freak (where the h*ll are u coming from?? @#$%!) and it get over my nerves (like those 43 friend request yang I tak approve lagi dan simpan buat tatapan siang malam) . it's a bizarre situation when some freak ppl, sending u a freaking stup*d message telling that u are most likely his girlfriend. grrr~!! I get annoyed with that stupid pillow fight *wth* and few other application T____T kang gune facebooklite takda orang pulak.

then, we moved to twitter. let seeeeeee.. lepas ni ramai pulak yang berlari-lari ke twitter.com. weeehuu!! but at least I've my own privacy at twitter.com for emm may be a while :-P

well, i cannot recall all good or bad things that i've done throughout this year. I am very sorry if any of my readers (if i have one) feels sad for my bad words, or if i wrote some stupid or sh*t thing bout u here, i am very very very sorry. (I ni kadang-kadang moody tak bertempat jugak T__T especially during PMS) I'm sorry if i had ever use or speaks bad words (ni tak janji tak buat lagi), act like stupid or make anything (anything!) that you're not comfortable with. I hope that the year 2010 will bring me more happiness and please please please don't bring me so much tears (at least, make it LESS than this year). HAHAHA. em, 2010 please don't make me gooooo crazy, because i don't want to spend the rest of my life in a padded-cell.. I know, i'll face tons of assignments, reports yada yada yada... but please, make it easy for me. :') i will try my best!!


i have few wishes that i cannot achieve for the year 2009, so i'll bring it forward. i'll try my best and i hope you, people will help me to attain the best, for my life :) ..and i've added a few more into my list. will never tell anybody, its only between me and Allah. (act, i added a few things when i think it is a new year for me, eg: birthday, relationship anniversary, Tahun Baru Hijrah and etc)


last but not least, i am waiting for the lunar eclipse tonight. hope that i'll never fall asleep. pheww! jom kita sama-sama tengok bulan :)


p/s: Thanks for being here, reading all my not-so-cool-life. its been over a year i own this blog (previous blog dah lama dalam trash. HAHA)  i really appreciate it. I'll see u next year okay? :')

Happy New Year 2010. Semoga Allah melindungi kita :)


i'll try to cut the budget for shopping. i am always trying, but failed! bwehehehe


haha. can't wait do do this again! well, i suka buli orang, especially HER!! :D

Monday, December 28, 2009

silly me

5
I need a break. seriously.

and I have to stop reminiscing about the past. it's all makes me feels like crying.

I shouldn't start those stupid argument in the first place.

Silly me. am sorry.


thank u Ms. Hepburn :')

p/s: wa tak suka setiap kali akhir tahun. T__________________T good bye 2009, wa pasti rindu

p/s/s: I should have call Ain but first I have to think where should I get the reload. wa mana ada duit nak call US!! grrr~!!

Sunday, December 27, 2009

baca susah kira

11
I kecewa sebab hari ni masuk hari ke tiga puloh tujuh I lalui dengan sia-sia. Assignment tak jentik pon lagi.

I jugak kecewa sebab I bukan stalker paling hebat sebab ade orang lagi dari hebat dari I.

I kecewa jugak sebab setiap kali orang google name I semua cari "zatie hussin", cube la search "zatie hussin kacak gagah perkasa" ke, "zatie hussin cantik macam tetelan semut" ke. I need a complement T___T *terdesak gila*

Kekecewaan paling besar I alami pada hari ini ialah I tak mampu menggunakan kalkulator untuk pengiraan matematik. Sebelum ni, I memang rabun matematik dan hari ni terbukti I buta matematik. Kecewa cikgu matematik I yang ajar macam-macam cara menggunakan scientific calculator bila tahu I macam ni T__T well, hello numbers, digits & formulas, we meet again :')

I jugak kecewa sebab CD yang penuh dengan lagu wind & juga string orchestra I hilang T___T Mane I nak cari lagi. Semua lagu orchestra takda simpan dalam iTune.


baiklah. banyak lagi kekecewaan yang tak perlu nak bagi tahu, simpan dalam hati sudah lah.
waktu bersurai.



dah kurang lebih 5 tahun tinggalkan bidang muzik yang selalu buat I merajuk dengan partner sebelah :')

wa nak mp3 Seagate Overture by James Swearingen. Sape nak tolong waaa??!!


p/s: watching Glee :)

Friday, December 25, 2009

stalker terhebat berbicara

4
Cuti dan tinggal sekangkang kera, tapi I tak dapat feel cuti pon lagi. T___T

I penat jadi stalker dan hasilnya adalah amat membanggakan tapi menyedihkan.

oleh itu, I masih tengah fikir sama ada nak tinggalkan cyber-world for good ataupon tidak.

tapi I belom dapat jawapannya. sekarang I nak selesaikan hidup I ni dulu, dengan assignment yang satu hape pon I tak sentuh lagi T___T (I tak rasa I dapat selesaikan pon waktu cuti ni)

I pon nak settlekan facebook I tu dulu, penoh dengan invitation dan bla bla bla. Friend requests daripada 40++ I dah ignore sesetengahnye (mostly ialah lelaki yang profile picturenye adalah sangat pelik). I'm sorry but I have no intention to approve some freak out there. walaubagaimana pon, I akan approve IF I tahu itu bloggers ataupon someone yang I boleh buat kawan. don't worry :')

I am looking for friends not a freak or whatsoever.

nyamuk dah meratah seluruh pelosok kaki I, dah lewat. I nak mandi dan bersedia untuk a-very-large-life-makeover! see you very soon :) hahaha..



hati wa pilu memikirkan kejayaan wa menjadi stalker terhebat

Thursday, December 24, 2009

tak kesah lah.

9
I tak kesah kalau orang kata, kalau kita dalam kesusahan, barulah kita nak hargai kesenangan yang kita pernah ada. Bila kita dah takda orang nak gelak ketawa, barulah kita cari kawan-kawan yang mana patut. memang I dalam kesusahan *susah hati, tapi I ingat kawan-kawan I setiap masa.

tadi, masa melangkah je masuk bilik, ternampak pulak buku lama yang buat tulis profil kawan-kawan sekolah & matrik. takda signal, terus tangan capai balik buku tu. selak sehelai demi sehelai, memang taknak missed satu pon. sambil baca, sambil gelak tapi menangis dalam hati macam tak boleh blah kenangkan balik semua kisah dulu T__T

sejak dari sekolah lagi I tak pernah nak jadi budak baik. T__T masuk matrikulasi, I suka makan dalam dewan kuliah lepas tu mesti ketawa tak agak-agak bila Mr Lok sebut zero jadi giro. Malang jugak takda bau sebab I asik kena jawab soalan kimia walaupon I memang tak tau nak jawab apa. I memang buta huruf kalau belaja kimia T__T Pensyarah kimia I memang anti betol kalau bila tiba waktu makmal dan tutorial, sebab I dan rakan sepasukan yang memang tak kesah sangat kalau kena hentam dalam kelas takkan leka memandang ke papan yang penuh dengan formula pening macam nak pengsan selain memandang ke luar tingkap mencari jejaka kacak yang keseorangan (eheh, Encik S bukan nama sebenar, saya harap encik tak pernah baca blog saya). walaupon dalam kelas I ada sorang jejaka kacak bersuara lunak, tu belom mencukupi (tapi cukuplah untuk buat I tak ponteng terawih waktu bulan puasa).

Dulu, I jugak akan membawa bekal satu kotak air milo dan twiggies tak kira betapa lambat pon I siap untuk pegi kelas, sekarang tak hairanlah bentuk badan I macam buah terlebih air. I akan singgah cafe sekejap dan bagi senyuman paling manis untuk abang cashier (muke macam fahrin ahmad seh, sape tak nak senyum). Sampai kelas, I mungkin adalah orang terlambat tapi I memang tak kesah sangat pon. I jugak menjadi life-saver kepada rakan seperjuangan yang akan datang ke kelas lebih lambat dari I, kerana dirimu begitu berharga. I jugak pernah buat sorang kawan satu kelas dengan I taknak datang BBQ party sempena setahun kami di sana, I panggil dia Naga Buaya. Setahun berlalu cepat sangat sampai I belom rasa puas untuk melaksanakan misi yang tergendala T__T

sampai sekarang, I tak pernah awal untuk pegi kelas. I pon tak tahu kenapa T___T








matrik wa mana boleh pakai sandal, tapi wa hentam saja. wa rindu sandal oren wa T__T

Wednesday, December 23, 2009

2
Ya Allah, stress gila dengan hidup ni

Sunday, December 20, 2009

hadiah dari hati

7
well, hari ni hidup I macam pelangi sebab I dah beli tiket pergi melancong ke Eropah ye I tipu.
sebenarnye I suke sebab;

+ kek coklat I buat semalam dah habis menjelang tengah hari tadi.
+ biskut hangus I pon tinggal habuk aje. (air tangan I memang takda tandingan hak petuihhh!)
+ I tidur cukup semalam. :')

dan, tengah hari tadi pak cik posmen (okey, hari ni pak cik posmen, abang posmen takda) datang bawak berita gembira lagi.
Yay! Parcel dari US dah sampai.
Thanks ain, I suka okey :)
coach wristlet berwarna unggu akan buat I nampak macam datin-datin jalan-jalan pergi gossip.
Nantilah I poskan barang tu, ntah bila nak berkunjung pejabat pos.
Penat weh, nak drive 5 minit pegi pejabat pos. T___T

pegi becuti jangan lupa lukis nama I besar-besar setepek dekat Bahamas.
Nombor fon I masih sama, tulis besar jugak.
Nanti kang mat salleh bin abdullah nak call.
SMS pon boleh lah..

barang dari amazon pon dah sampai, eh bukan dah sampai sebab I yang pegi ambik sendiri what the fish @%^$*&?!!.
satu hari suntuk I duk bising kat rumah kes tak sampai-sampai lagi barangnye
bapak I dah tak tahan sebab boleh buat telinga tersumbat kalau biar I bising lama-lama.
bapak I terus bawak pergi courier service teeeet ni lepas pegi re-new lesen memandu.
dan, rupenye parcel tu dah bekulat tumbuh janggut dalam stor.
lepas dapat parcel terus senyum ke rambut, telinga pon dah tak nampak.
tapi kerut-kerut dahi bace billing address die, tegata yamazakicou what?!
hehehe.. buruk sungguh nama tempat itu. eh? ops tumpang lalu. :p

inilah hasilnya.
















1. kad fancy-fancy tapi tulis dengan pencil.:p
2. wristlet warna ungu boleh ganti beg buruk color of benetton I T__T




new moon : hadiah kasih sayang :)

okey, mascara & eyeliner wa dah nak habis, sape nak pos pulak lepas ni?

Friday, December 18, 2009

rehat tiap-tiap hari

6
weh weh. nak cuti blogging ni weh, nak pegi naik cruise jugak ikot Ain pegi Bahamas ok ni tipu.
Tapi ain dh janji nak lukes nama I kt Bahamas. Hah. Yey!
tapi kes nak cuti blogging memang tak tipu sebab mual nak muntah nak berak tengok blog sendiri.
mane tak nak berak, setiap kali tengok draft, mulut terkumat kamit kunyah makanan.

baiklah, nak rehat. nak ambik MC dah.
kang kalau ade ape-ape HOT story HOT guy yang termissed, tolong missed call
i mana boleh missed HOT guy.


wa blah dulu. rehat 2 jam. Bai

Awal Muharam

4
salam awal muharam kepasa seluruh ummat Islam :)


sekarang saya cari Mr. N. pelik pulak dia tak online malam-malam macam ni.

emm.. sebenarnye saya lupa dia dah text tadi tak dapat online malam ni. T__T adeyyy!
kalau duk sini, boleh jugak nak hantar masej kasih sayang.
masalahnya, ekonomi tak menggalakkan untuk hantar SMS ke sana.

tambah kecewa sebab cupcake i tak naik-naik.
kembong semacam aje. tengok rasa nak tegolek dog je sebab cupcake tak jadi sangat T__T
tapi, budak-budak kecik ni semua makan macam cake tu best gila. terharunya :')

baiklah baiklah baiklah. jangan jadi katak lembik bila terharu.
buat malu keturunan je. heh
sekarang saya nak melayari bahtera mimpi nan indah.
Malaysia kan menang final bola sepak tadi
kalau malam ni mimpi jumpa Zakuan Adha pon okey.
lagipon dia dah nak pulang balik Tanah Air tercinta.
kalau tunggu maharaja dari Jepon datang melawat Tanak Melayu, lupakan.
Tak hengen dia nak melawat Tanah Melayu
internet Tanah Melayu kan bak siput tercekik tulang ikan, melepaskan batuk dan kahak ditangga.

saya akan tidur bermimpikan parcel yang tak sampai-sampai. Good Night, people :) Selamat Tahun Baru Maal Hijrah. 

p/s: cuti dah tinggal kurang lebih dua minggu aje lagi. T__T tsk tsk tsk

Wednesday, December 16, 2009

etiqa

2
perasaan sekarang: rasa macam dihempap-hempap secara bertalu-talu

lembik dah dengan semua benda mengarut ni. well, everything seems up-side-down.
lembik macam siput hilang cangkerang ni ha..

selama hampir 2 minggu tunggu bungkusan cinta yang tak sampai, hari ni saya give up betol.
courier servis teruk lah, tak bagi servis secara berpatutan pon. saya kesah jugak lah walaupon bukan saya yang bayar untuk item dan delivery service.. i bet semua orang tahu kot syarikat tuuuuut ni.

abang posmen tibe-tibe pulak tercegat depan rumah hari ni secara magic, tapi takda lah terkinja-kinja sangat nak sambut.

sebelum ni, setiap motosikal yang lalu mesti curious punya. terhendap-hendap nak tengok. macam abang posmen tuh hensem sangat je. hari ni memang dah gila punya frust, posmen lalu buat tak tawu je.

nahh! dapat surat cinta jugak, dari etiqa. finally, dapat jugak batalkan insurans. :) yeeeeeeehooo!! walaupon duit dah banyak sangat habis bayar insurans ni, sangat gembira sebab lepas ni duit dalam bank tak lesap macam tu saja. *ting* hilang. pehh, kecewa tengok duit dalam bank asik berkurangan dari bulan ke bulan.

plan nak buat cupcakes tertangguh hari ni sebab duk tecangak tunggu panggilan dari courier service, tapi hampeh. takda call pon, puas saya tunggu dari pagi tadi. malam semalam wakil dari courier servis tu call macam dah tak ada hari esok, nak jugak call malam-malam waktu bersuka ria bersama keluarga. diulang, bukan saya bayar semua, so jangan ingat saya kaya-raya nak beli barang online ni. orang kaya yang belanja, so saya berbesar hati terima aje. saya pakai baju RM40 dia pakai baju RM400, T__T tsk tsk tsk. macam langit dengan bumi aje. sekarang saya dah segan dengan orang-orang kaya.

baiklah baiklah. disebalik segala kesukaran ade jugak kegembiraan.
etiqa, thank u. service etiqa cepat, i like :)

nahh, sekarang waktu jadi baby-sitter. :)

Protected 002

0
Protected. Please get the password

psst: please don't guess the password. it's rude y' know? just don't

Monday, December 14, 2009

monkey talk

0
well. it is the perfect time for..

mood swingggg uoollssss!!

yeah, it is just perfect! tip top! ngam ngam orang melayu kata.
saya orang melayu, jangan lupa.


masa untuk berpestaaaaaaa. bodoh, mood swing pergi berpesta apa kejadahnya?

mind thinking: kalau sehari tak online boleh mati ke haa? okay, the best thing is to try.
well well well, shall we start tomorrow? jeng jeng jeng *petikan gitar micheal learns to rock


p/s: abang posmen bila nak hantar bungkusan cinta ni :')

Sunday, December 13, 2009

selamat pagi, cinta

0
when i woke up today, i was confused.
my thoughts were incredibly hazy

last night was remarkable
its a reminiscence of wartime childhood
i am torn between my dream and desire
I disguised myself as a little girl in beautiful red dress
also white ribbon on the head,
cycling an old bike
yes, it was mine
few years back, i am sure

It brought me to no where that I'd ever seen before
I could see the rainbow
there were birds singing around and bringing me the feeling that i could not imagine
I  saw almost everybody I'd ever love, there
yeah, almost
they are all seems happy and blessed
they are smiling, waiting for me
it makes me feel warm
it makes me comfy as I lay on fresh grass, waving towards them
under the sunshine and perfect cold wind
after all, its all I need,
yes.. you, people

I cannot walk, though
I want to be with you
I want to hug you , give you warm kisses
shares everything that surrounds me
I want to be near you,
But, you seems so far away as I try to walk near you
suddenly everything was disappear.
just like that..
its dark and nobody here, except me.

I know, it's just a dream
but, it is a total different to the dream i had yesterday, two days ago or even years ago
I wish it is all true.
I couldn't bear to be alone
I need you.
Yes, ALL OF YOU.
i love you.



Selamat Pagi, Cinta. :)

Saturday, December 12, 2009

yes, no, whatever

2
well, sometimes it is hard to say NO.

but, most of the time, saying YES is the hardest.

trust me

Eclipse fan-made trailers

2




among all the eclips fan-made trailers, i think this is the best. macam real pulak. enjoy!


credit: twilightblog

Friday, December 11, 2009

wajah baru

0
yesss. ni hah baju baru untuk Dancing Queen. Sejak setahun lepas, dah 3 kali tukar baju. background putih adelah satu kepuasan. ai dah malas nak fikir sejuta kali nak pakai background warna apa, kang nanti ai buat warna pelangi menangis pulak orang nak baca. emm, ada orang sudi nak baca ke? HAHAHA. close friends baca lah kot, bagi memudahkan kami masing-masing update dengan apa yang berlaku. kalau tiba-tiba hidung ai senget ke, kepala ai dah macam bola rugbi ke, semua takkan tertinggal. selalu update!


ai tulis blog bukan untuk menyusahkan hidup siapa-siapa. Maaflah kalau ada yang terasa. ai lebih berpuas hati nak tulis ape yang ai fikirkan. tapi.. ai tak lah tulis 100% apa yang ade dalam otak ni hah, kang pasal soalan quiz yang ai tak boleh jawab ai tulis jugak dalam blog. sempena dengan kerajinan ai tukar muka baru blog sempena tahun baru, marilah kita berblogging secara lebih berhemah. term 'kau-aku' mungkin hanya digunakan bila ai menjadi seorang yang sangat beremosi. memandangkan blog ini adalah bahan bacaan keluarga saya, marilah kita sama-sama bertimbang rasa sewaktu menulis.. blog ini jugak bahan jenaka keluarga saya, tapi ai redha ajelah T__________T


heh, ai memang allergic betol kalau orang menggunakan blog sebagai tempat sumpah seranah secara LIVE. ai pon banyak jugak teremosi, termengutuk dan termengata tapi biarlah bertempat kata orang. rakan-rakain ai di blog pon beremosi, tapi taklah sampai over limit. facebook jugak bukan medium untuk mengutuk mengata secara extreme, oleh itu kalau nak mengutuk mengata, sila lakukan secara berhemah. kalau ayat macam puji diri sendiri, pegi jalan sajalah. satu langkah untuk mengelakkan aktiviti mengutuk dan mengata secara LIVE, bolehlah buat entry protected, takdalah menyinggung mana-mana pihak. *ai bagi cadangan sahaja, sebab ai pon macam emo lebih jugak kadang-kadang* :))


semalam ai nampak kucing yang telah sampai ajalnya di langgar kereta. yang lebih sayu, kawan kucing terbabit (mungkin jugak girlfriend atau sugar mommy) menatap sayu rakannya itu tadi yang sudah kaku tak bernyawa. tsk tsk tsk :( binatang yang dipanggil kucing pon tahu erti kasih sayang, manusia yang kejam tu tak tahulah berhati ape lagi. nak kate hati binatang, hati binatang pon mulia jugak. Kes ragut dekat Taman Maluri tu memang sedih. Lepas ni dah tak nak pergi Jusco dah, takot. hehehe... takda kaitan pon :)) Lagi satu, kes eksiden dekat Perlis yang dalam Buletin Utama tadi sedih ohh. Baru kawin 4 jam T___________T Teruk betol kereta tu, hancur. Astaghfirullahalazimm...


hehehe.. serius pulak jadinye. pengajarannye ialah: berhati-hati di jalan raya. walaupon seekor kucing, ia tetap nyawa dan jasad yang telah berjaya sampai ke muka bumi. Hargailah setiap apa yang kita miliki. lagi satu, boleh comment entry-entry ni sebenarnye, click dekat belom kaler pink kat atas sebelah kanan tu. Idiey, sila alert. KAH KAH KAH. dan, kepada sesiapa yang tak puas hati dengan layout ni, ai memang tak boleh buat apa. ai sukkaaaaaa :))


okek-okek. sebenarnya salah satu azam  waktu tukar layout ni, ai taknak blogging panjaang-panjang, tapi tiba-tiba jadi panjang jugak. tak tercapai matlamat. lain kali mungkin. selamat menikmati hujung minggu ya! :))

p/s: lambatnye abang posmen sampai..

Thursday, December 10, 2009

bosan, nak tuka

1
dah bosan dengan layout blog ni. SANGAT bosan.
any idea?
kalau tak boleh tuka tak nak blogging lagi :(

plsss tolong suggestkan!!

p/: kotak merah jambu dah update!

Monday, December 7, 2009

sharkboy vs werewolf

3

credit: flickr

same person with different character. tahun 2005 jadi sharkboy, 2009 tukar jadi werewolf pulak. KAH KAH KAH. sangat comel dalam The Adventures of Sharkboy & Lavagirl, tapi sangat annoying dalam Twilight: New Moon. 

hey, mane pegi semua mood hah? nak update blogshop pon takda mood, cammana duit nak masuk..?! grrrrr~!!! Nak cooking pon, mood macam so-so je, tapi tadi siap jugak lah nasi ayam home-made. cik kakak-cik kakak, sape-sape yang sedang searching for new shawls, boleh la calling-calling ai, text ai, email ai or leave me a comment. ade stock ni ha, tapi malas betol nak upload gamba dalam Kotak Merah Jambu. dan, sape yang tinggal near-by contoh: Kg. Raja or etc, boleh la singgah kat rumah ni kalau nak tengok & beli secara gembira, ai kat rumah ni ha, tengah tambah kapasiti berat badan. :) well, i would love to see u.

okeyy okeyy, dah cukup masa dah. aku tulis entry ni ambik masa berjam-jam sebab asik leka dengan benda lain. tsk tsk. em, twilight kipas susah mati? boleh luangkan masa anda di twilightblog ni. well, boleh membuang masa dengan baik jugak. HAHAHA.

ttfn .. !!


Sunday, December 6, 2009

zatiemissesu! ♥

4
ohh. finally..!! selepas segala malas dan dugaan datang tak henti-henti, akhirnye siap jugak kek ni. and, ai name it as zatiemissesu! thats what ai promise him. next, mungkin ai buat cup cakes..!! semalam awalnye ingat nak buat cup cakes, tapi pegi shopping tak jumpe pulak cup nye. nanti lah pegi shopping lagi. shopping barang buat kek!! omaigaaaahh! sebelum ni shopping kasut, beg, baju dan barang-barang bling bling sahaje and now ai start shopping barang-barang memasak & baking cakes. &;%*@#!?

eh, malas lah nak update panjang-panjang, cukup lah dulu ye. mengantuk niiii!




and credit to nisah for the recipe. yeay! its yummmmmmmmmmmmy!

Friday, December 4, 2009

main masak-masak

3
hari ni seronok sikit sebab main masak-masak. kalau tak, tiap-tiap hari main tido-tido. eh, best jugak main tido-tido sebab boleh main mimpi-mimpi. tapi kalau boleh pilih mimpi lagi best. heh. dah lah buang kata-kata. lepas ni nak sambung ternak ikan pulak. choowww!!




Thursday, December 3, 2009

Protected

0


heh. kalau nak password, boleh mintak ye. eh, mungkin hanya insan terpilih. haha. e-mail atau buzz sahaja di ym. Masa untuk MENGgoogle!

Tuesday, December 1, 2009

LIFe

2
here it comes again. the same thought, the same person with the same problem. I hate u! pergi main jauh-jauh lah, jangan kacaw hidup aku lagi boleh tak ..??. u are my past, will never be my future. There is no 'us' okay??!! Otak ni asyik nak fikir bende lepas kenape haaa? dah! dah! ENOUGH for all those crap. mari belajar baking cakes. yeah!






credit: Mr. Google :)

by the way, life is great if we did enjoy it, izzit? :))


 

♥ HEY HONEY ♥

♥ LOVE ONLINE ♥